Παρασκευή, Οκτώβριος 23, 2020
Follow Us
Δεν μοιραζόμαστε τα μικρόβια!

Μικρόβια… Μια λέξη που αγχώνει όλους τους γονείς, μόνο στο άκουσμά της.

Ιδέες για να βελτιώσετε τη διατροφή σας

Εξαιτίας της δουλειάς, της οικογένειας και του στρες, μπορεί να παραμελήσετε τη διατροφή σας και να καταφύγετε σε πρόχειρο φαγητό. Ωστόσο, μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για θετική στάση ζωής και υγεία.

Κορονοϊός: Πρακτικές συμβουλές για να μην κολλήσεις σε μπαρ, ταβέρνα, ή καφετέρια

Όσο οι καφετέριες, οι ταβέρνες και τα μπαρ θα είναι ανοικτά για το κοινό, είναι σημαντικό να ξέρετε ποιες καταστάσεις αυξάνουν τον κίνδυνο έκθεσής σας στο νέο κορονοϊό.

Γιατί το γράψιμο ωφελεί τα παιδιά περισσότερο από τη χρήση πληκτρολογίου

Αν και η ψηφιακή μάθηση έχει πολλές θετικές πλευρές, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται να σχεδιάζουν και να γράφουν με το χέρι από μικρή ηλικία, ιδίως στο σχολείο.

Κρυολόγημα: Αυτές είναι οι υπερτροφές που το καταπολεμούν

Ο ρόλος της διατροφής στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και κατ' επέκταση στην θωράκιση του οργανισμού σας απέναντι στις ασθένειες είναι επιστημονικά καταγεγραμμένος.

Τι προσφέρει η σοκολάτα στην υγεία σας: Διατροφικά οφέλη και κίνδυνοι

Παρά την κακή της φήμη για την πρόκληση αύξησης βάρους, ορισμένα οφέλη που παρέχει η σοκολάτα για την υγεία, είναι αξιοσημείωτα.

Να παίξω λίγο με το κινητό σου; Του Κωνσταντίνου Τούφα, Λογοθεραπευτή MSc

Σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει ένα παιδί να ρωτάει τον μπαμπά ή τη μαμά του: «Να παίξω λίγο με το κινητό σου;». Και σίγουρα έχουμε δει ποικίλες αντιδράσεις από τους ενήλικες.

Τα αυγά είναι το πιο βολικό και πλήρες φαγητό που μπορεί να βρει κανείς στην καθημερινότητά του. Προσφέρουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία.

5+1 λόγοι για να φάμε λωτούς

Ο λωτός, εκείνο το μυθικό φρούτο από την Οδύσσεια που σε έκανε να ξεχνάς, δεν αποτελεί και τόσο σταθερό κομμάτι της διατροφής μας.

7 λάθη που σχεδόν όλοι κάνουμε στο μπάνιο και στο ντους

Το ντους μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε κάθε πρωί ή το τελευταίο πράγμα κάθε βράδυ. Είναι μια καθημερινή, βασική συνήθεια, την οποία μάλλον δεν φαντάζεστε ότι μπορεί να την κάνετε λάθος.