Τετάρτη, Δεκέμβριος 06, 2023
Follow Us
Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Κωνσταντίνου Τούφα

Έναν σύγχρονο Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή διαθέτει εδώ και λίγες μέρες το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Κωνσταντίνου Τούφα, στην πλατεία Καρατάσου 6, Νάουσα.

Τροφές για λαμπερό δέρμα-Της Αντιγόνης Μπέκα Διαιτολόγου-Διατροφολόγου MSc

Πλέον γνωρίζουμε πως μια υγιεινή διατροφή μπορεί να βοηθήσει στη πρόληψη πολλών χρόνιων νοσημάτων όπως οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης. Γνώριζες όμως πως ορισμένα τρόφιμα μπορούν να σου χαρίσουν ένα λαμπερό δέρμα;

Τι είναι αιθουσαίο σύστημα;

Τα πέντε αισθητηριακά συστήματα, τα οποία είναι σημαντικά για τον κάθε άνθρωπο είναι:

Τροφές για γερή καρδιά-Της Αντιγόνης Μπέκα Διαιτολόγου-Διατροφολόγου MSc

Η βελτίωση της διατροφής μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο για καρδιακή νόσο, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση, την υψηλή χοληστερόλη  τα επίπεδα σακχάρου ενώ παράλληλα συμβάλει στην πρόληψη της παχυσαρκίας.

Οι προσδοκίες των παιδιών από το σχολείο

Το σχολείο παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού, διαμορφώνοντας την ακαδημαϊκή, κοινωνική και συναισθηματική του ανάπτυξη.

Ομιλία για την διαχείριση του Άγχους και την σημασία της ψυχοθεραπείας από το Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Ψυχο-Ομιλία Νάουσας

Μια σημαντική ημερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον πολιτιστικό σύλλογο Body Control Dance and Fitness Center από τους ομιλητές, ψυχολόγους Τάσο Αναστασιάδη, Αθηνά Τυρλόμη και Αθανασία Παπαδοπούλου με θέμα την διαχείριση του Άγχους και την σημασία της ψυχοθεραπείας.

Πόσο πρέπει να περιμένω για να λάβω βοήθεια από ειδικό; -του Κωνσταντίνου Τούφα MSc Λογοθεραπευτή S.I.

Το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό ανάπτυξης, όμως υπάρχουν κάποια ηλικιακά ορόσημα, τα οποία είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν μας. Ακόμα και τα παιδιά της ίδιας οικογένειας, αναπτύσσονται διαφορετικά.

Χτίζοντας ένα σωστό σιτιστικό περιβάλλον

Η σίτιση σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης, στηρίζεται στην σχέση μεταξύ της μητέρας (ή των φροντιστών) και του παιδιού.

Άνοιξε το ψυχοθεραπευτικό κέντρο της πόλης μας με την πρώτη συνεδρία δωρεάν!

Το Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο “ΨΥΧΟ-ΟΜΙΛΙΑ” είναι ένας χώρος αφοσιωμένος στην ψυχική υγεία παρέχοντας ψυχολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες με απώτερο σκοπό την βελτίωση ποιότητας ζωής και την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ατόμου.

Υπερπροστασία γονέων. Αγάπη που γίνεται εμπόδιο.

Η αγάπη του γονέα προς το παιδί του, συμβάλλει καθοριστικά στην παροχή της απαραίτητης φροντίδας και ασφάλειας, με σκοπό εκείνο να μπορέσει να διαμορφώσει την προσωπικότητά του και να εξελιχθεί μελλοντικά σε ένα ώριμο, υπεύθυνο και αυτόνομο άτομο.