Τρίτη, Οκτώβριος 26, 2021
Follow Us
Τι προσφέρει η σοκολάτα στην υγεία σας: Διατροφικά οφέλη και κίνδυνοι

Παρά την κακή της φήμη για την πρόκληση αύξησης βάρους, ορισμένα οφέλη που παρέχει η σοκολάτα για την υγεία, είναι αξιοσημείωτα.

Πόσο αντέχουν οι ντομάτες στο ψυγείο – Και άλλες 3 απορίες για τα λαχανικά

Ξέρετε πόσο αντέχουν τα λαχανικά στο ψυγείο; Δείτε την απάντηση μαζί με άλλες τρεις σημαντικές πληροφορίες για τα αγαπημένα μας λαχανικά

Οπτική Διάκριση

Οπτική διάκριση είναι η ικανότητα νοητικής επεξεργασίας και κατανόησης των οπτικών ερεθισμάτων και πληροφοριών του περιβάλλοντος, μέσω της όρασης.

Ακμή: Οι 7 χειρότερες τροφές που προκαλούν σπυράκια

Η ακμή είναι μια κοινή πάθηση του δέρματος που επηρεάζει σχεδόν το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ποδήλατο: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Οι άνθρωποι που επιλέγουν να πάνε στη δουλειά τους με το ποδήλατο, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη.

5+1 λόγοι για να φάμε λωτούς

Ο λωτός, εκείνο το μυθικό φρούτο από την Οδύσσεια που σε έκανε να ξεχνάς, δεν αποτελεί και τόσο σταθερό κομμάτι της διατροφής μας.

Πόσο κοντά είμαστε στο εμβόλιο για τον καρκίνο – Τι λένε οι ιδρυτές της ΒiοΝΤech

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ανοίγει τον δρόμο για ένα εμβόλιο κατά του καρκίνου, εκτιμούν ο Ουιγκούρ Σαχίν και η Οζλέμ Τουρετσί, οι δύο κορυφαίοι επιστήμονες τουρκικής καταγωγής και ιδρυτές της BioNTech.

8 τροφές που βοηθούν στον ύπνο

Ο ύπνος γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά, πως είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για τον οργανισμό μας, από κάθε πιθανή άποψη.

Κακά Όνειρα

Οι εφιάλτες ή τα «κακά» όνειρα, όπως τα αποκαλούν πολλά παιδιά, είναι μια συνθήκη που πολλοί γονείς έχουν βιώσει ή εξακολουθούν και βιώνουν μαζί με τα παιδιά τους.

Είναι επικίνδυνο το Wi-Fi για την υγεία; Τι πρέπει να ξέρετε – Τι στοιχεία υπάρχουν

Στο σπίτι και στην δουλειά, δεκάδες ασύρματα δίκτυα μεταδίδουν αόρατα ραδιοκύματα μέσα από το χώρο και το σώμα σας.