Σάββατο, Σεπτέμβριος 23, 2023
Follow Us
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΒΑRΒΙΕ"

Λόγω της κακοκαιρίας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών δεν ήταν εφικτή η προβολή της ταινίας "Barbie" στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη". 

Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών η σημερινή προγραμματισμένη προβολή της ταινίας "Barbie"

Λόγω της βροχόπτωσης στην πόλη της Νάουσας η σημερινή προγραμματισμένη προβολή της ταινίας "Barbie" στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" αναβάλλεται. 

Το ARTVILLE - TEN YEARS TOGETHER - BACK TO SCHOOL πάλι εδώ, τηρεί την υπόσχεση του

Δέκα χρόνια μαζί! Μια ιστορία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Προβολή ταινίας ''Barbie'' στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη"

Ξεκινά την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου η προβολή της ταινίας "Βarbie" με την οποία ολοκληρώνονται οι κινηματογραφικές προβολές της φετινής θερινής περιόδου.  

Η Νάουσα θα απολαύσει την Πέμπτη (31.08.2023)  την μαγευτική "Μπλε Πανσέληνο" με την υπέροχη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων στα σημεία προπώλησης (Δημοτικό Θέατρο Νάουσας ''Μελίνα Μερκούρη'', 31.08.2023, ώρα 21:00)

Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου το Bear Project Festival παρουσιάζει το -Echoes In The Garden-

Στην καταπράσινη και μαγική τοποθεσία του άλσους Αγίου Νικολάου της Νάουσας, το Bear Project θα πλημμυρίσει με μουσικές που θα αντηχούν σε ποταμούς και δέντρα.

Με το «Super Mario Bros» συνεχίζονται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" οι κινηματογραφικές προβολές του δημοτικού κινηματογράφου Νάουσας

Συνεχίζονται μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου η προβολή της ταινίας "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση μέρος πρώτο". Επόμενη προγραμματισμένη προβολή την Δευτέρα 21 Αυγούστου με την παιδική ταινία "Super Mario Bros". Η ταινία είναι μεταγλωτισμένη στα ελληνικά.

Συνεχίζονται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" οι κινηματογραφικές προβολές του δημοτικού κινηματογράφου Νάουσας

Επόμενη προγραμματισμένη προβολή με την ταινία "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση μέρος πρώτο" (M.I. - Dead Reckoning P.1).

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου η Νατάσσα Μποφίλιου στη Νάουσα

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Προβολή ταινίας "Mafia Mamma" στο Θερινό Δημοτικό Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη"

Συνεχίζονται μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" η προβολή της ταινίας "Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου". Επόμενη προγραμματισμένη προβολή την Δευτέρα 31 Ιουλίου με την ταινία "Mafia Mamma".