Τρίτη, Ιούλιος 23, 2024
Follow Us
“Μαζί, με τα τραγούδια που αγαπάμε…” με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης»

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου η Αναστασία στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ναόυσας, για μία αξέχαστη βραδιά

Η Αναστασία, μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς που αποτελεί το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις επιτυχίες της, έρχεται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ναόυσας, για μία αξέχαστη βραδιά .

Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες των Δημήτρη Μπάση - Μάνου Αχαλινωτόπουλου, Νίκου Οικονομόπουλου και Νίκου Πορτοκάλογλου

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες που διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Naoussa Summer Festival 2024".

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Naoussa Summer Festival

Μετά το ιδιαίτερα επιτυχημένο τριήμερο μουσικών συναυλιών του "Naoussa Summer Festival 2024" που διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους και στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Naoussa Summer Festival: Διάθεση εισιτηρίων και μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας «TicketMaster»

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας ενόψει των εκδηλώσεων του "Naoussa Summer Festival 2024" και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού που προτίθεται να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις από άλλες περιοχές , ανακοινώνει ότι διατίθενται ηλεκτρονικά εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας www.ticketmaster.gr.

 Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με την ιδιαίτερη φωνή του, θα ανοίξει τις Θερινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας με τίτλο «Naoussa Summer Festival» την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο ανακαινισμένο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

MAKING NAOUSSA SPECIAL 2024 με ACTIVE MEMBER- GOIN THROUGH και πολλές ακόμα δράσεις από τον ARTVILLE

Ξεκινάει η νέα δεκαετία μας και τα αλλάζουμε όλα!

Τρέλανε τα Γιαννιτσά και έρχεται να μαγέψει και τη Νάουσα η Aναστασία

Ένα απόλυτα επιτυχημένο event διοργάνωσε η Kostello's Events της Ειρήνης Κωστελίδου το βράδυ του Σαββάτου στα Γιαννιτσά.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Θερινό Θέατρο Νάουσας με τη νέα του παράσταση Αλήθειες!

Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες!

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών Πολιτιστικών  Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας «Naoussa Summer Festival 2024»

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των φετινών καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας με τίτλο «Naoussa Summer Festival 2024»