Τρίτη, Μαϊος 24, 2022
Follow Us
Τελευταία εκδρομή στις Παιώνιες Βερμίου!

Κυριακή 29/5/2022, 10.30 πρωινής αναχώρηση

10ο Διεθνές Συνέδριο Ροδακινιάς 30 Μαΐου- 3 Ιουνίου στη Νάουσα

Το 10ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Ροδακινιάς πραγματοποιείται στη Νάουσα (30 Μαΐου – 3 Ιουνίου)  υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ISHS) από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας & Επιστήμης Τροφίμων).

Προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Η Μακεδονία στην Επανάσταση του 1821» στη Νάουσα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 200η Επέτειο από την Επανάσταση και το Ολοκαύτωμα της πόλης, ο Δήμος Η.Π. Νάουσας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, παρουσιάζει  το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Η Μακεδονία στην Επανάσταση του 1821», το Σάββατο 28 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας και ώρα 20:00.

Εκδήλωση μνήμης των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας Έξω Πρόδρομο  Νάουσας

Το Δ.Σ. του παραρτήματος την Κυριακή 22/05/2022 και ώρα 11.30 π.μ. θα πραγματοποιήσει εκδήλωση μνήμης των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στον Έξω Πρόδρομο Νάουσας , η οποία θα περιλαμβάνει και προσθήκη νέας αναθηματικής πλάκας στο υφιστάμενο μνημείο , με τα ονόματα των πεσόντων  αγωνιστών του ΕΛΑΣ , που θυσιάστηκαν στην μάχη του προδρόμου τον Απρίλιο του 1944.

Τελευταία εκδρομή στις Παιώνιες Βερμίου! Κυριακή 29/5/2022, 10.30 πρωινής η αναχώρηση Από πλατεία Γιαννακοχωρίου-Του Ηλία Τσέχου

Να που αποχαιρετάμε τις Παιώνιες και φέτος στα μέρη μας, την όμορφη αυτή κόρη Παιώνια, την ''Πασάων βοτανέων βασιλιείδα '', ''Όλων των βοτάνων βασίλισσα'', όπως γράφει από αρχαιοτάτων χρόνων ανώνυμος ποιητής και Παιώνιες ''Αιώνιες αγάπες στα μέρη μας / Περήφανες εταίρες '' όπως λέει ένας τωρινός ποιητής, υπερθεματίζοντας Ο Χ Ι στον επόμενο Π ό λ ε μ ο !

Δήμος Νάουσας: Διαδικτυακή δράση με θέμα «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων» (Δευτέρα 23 Μαΐου, ώρα 12:00)

O Δήμος Νάουσας, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, συμμετέχει στη  Διαδικτυακή Δράση με θέμα «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων», που πραγματοποιείται την Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 12:00 από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ και τα ΚΕΠ Υγείας.

Το Σάββατο  21 Μαΐου η μεγάλη ετήσια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας “Εστία Μουσών”

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας η μεγάλη ετήσια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας “Εστία Μουσών”  σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και  Κηδεμόνων του Δ.Ω.Ν. κατά την οποία θα συμμετέχουν οι καθηγητές και σπουδαστές όλων των Τμημάτων Μουσικής και Χορού του Ωδείου μας.  

Πανιώνιες! Η κόκκινη ανθισμένη τροφή των ψυχών  Οι μεθυσμένες χαρές φύσης και σώματος ανασαίνοντας-Του Ηλία Τσέχου

Αναγνώσιμες, θησαυρισμένες, ευωδάτες ροές, καλλίφωνες, ευάερες, λικνιστές, οργιώδεις, τα ανταμώματα και τα καλωσορίσματα της Παιώνιας στο Βέρμιο, στο Δήμο Νάουσας και στις κοινότητες Ροδοχωρίου, Γιαννακοχωρίου, μιας Κυριακής, 8/5/2022, του πλήθους κόσμου, Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Κατερίνης, Επισκοπής, Ροδοχωρίου, Σκύδρας, Νάουσας...

Εκδήλωση για την Γιορτή της Μητέρας από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τ.Τ. Νάουσας

Μετά από το αναγκαστικό διάλειμμα εξαιτίας της πανδημίας, σας καλούμε να γιορτάσουμε την γιορτή της μητέρας, όπως της αξίζει!

Οι αιώνιες Παιώνιες ανθίζουν και μας υποδέχονται στην Κράστα!

Κυριακή 8/5/2022, 10.30, δίχως μασκοφορίες, πόλεμο, ακρίβειες και με καλό καιρό