Παρασκευή, Αύγουστος 12, 2022
Follow Us
2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΩΝ 20-21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Αιγών πέρσι τον Αύγουστο, η ιδέα αυτή, ενός Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ, που να βαδίζει στους δρόμους του Μ. Αλεξάνδρου και να ενώνει τους ήχους, τις μουσικές και τα τραγούδια των πολιτισμών που συναντά, προχωρά μπροστά.

Το μουσικό έργο «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ»-Του Χρήστου Κουτσίδη στο αρχαίο θέατρο της Μίεζας Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 21:00

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και με την υποστήριξη της ΚΕ.ΠΑ. Δήμου Βέροιας, συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Πανσελήνου 2022 του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Φαράγγι Κράστας! Π έ μ π τ η 18/8/2022, Αυγουστιάτικα

Φαράγγι Κράστας! Π έ μ π τ η 18/8/2022, Αυγουστιάτικα, 10ης Πρωινής αναχώρηση από πλατεία Γιαννακοχωρίου, με μία εικοσαμελή ομάδα Αθηναίων, εννεαμελή ομάδα Βεροιέων, το SOS Β,ερμιο κι ό σ ω ν - ά λ λ ω ν - επιθυμούν το πεντανόστιμον Φαράγγι Κράστας!

Πανηγυρίζει το εξωκλήσι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Πουρέγκα)

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου, παραμονή της Δεσποτικής γιορτής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, από τις μεγαλύτερες της Χριστιανοσύνης, θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός στο εξωκλήσι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Πουρέγκα) και το Σάββατο, 6 του μηνός, ανήμερα γιορτής, πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 

Φαρράγγι Κράστας - 31/ 7 / 2022 - Κυριακή 10ης πρωινής

Δροσερή αναχώρηση από πλατεία Γιαννακοχωρίου

Η ετήσια καθιερωμένη εκδρομή του συλλόγου διαβητικών «Γλυκιά Ισορροπία» Ν.Ημαθίας

Στις 10 Ιουλίου 2022, ο σύλλογος διαβητικών «Γλυκιά Ισορροπία» Ν.Ημαθίας, πραγματοποίησε την ετήσια καθιερωμένη εκδρομή μετά από το μεγάλο διάστημα απαγόρευσης μετακίνησης λόγω της πανδημίας του στο Πήλιο.

Φαρράγγι Κράστας - 31/ 7 / 2022 - Κυριακή 10ης πρωινής

Φαρράγγι Κράστας - 31/ 7 / 2022 - Κυριακή 10ης πρωινής.

Κάλεσα του SOS Βέρμιο το απόγευμα της Τρίτης

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Με την ταινία «Top Gun Maverick» ξεκίνησαν οι προβολές ταινιών στον θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Ξεκίνησε χθες Πέμπτη 30 Ιουνίου η φετινή θερινή περίοδος του Δημοτικού Κινηματογράφου Νάουσας με την ταινία "Top Gun Maverick" στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη".

 Η Πανελλήνια Συνάντηση των Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων στη Νάουσα

Η Πανελλήνια Συνάντηση των Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων, αντιστασιακών, φίλων και απογόνων της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στο Άγιο Νικόλαο Νάουσας στις 3/7/2022 ημέρα Κυριακή .