Τρίτη, Νοέμβριος 29, 2022
Follow Us
Ο Αγιασμός του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας

Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Λ.Ε.Ν. για τη νέα χρονιά την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 στο σπίτι του Λυκείου μας.

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Νάουσας

Την Κυριακή  4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30, η όμορφη παρέα του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες. 

Η Χαρίεσσα δίνει αίμα-Η Χαρίεσσα Χαρίζει ζωή

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 ο σύλλογος " Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός" πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία τη 2η τακτική αιμοδοσία του έτους σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νάουσας.

Τα "ΒΑΦΤΙΣΙΑ" της ομάδας ανταρτών (video)

Το Σάββατο  7-11-2022 πραγματοποιήθηκαν  τα  ΄΄ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΄΄ στο παραδοσιακό  καζάνι του Γκόγκου

O εορτασμός της Συνάξεως των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Βερμίου

Λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών που έπληξαν την χώρα μας το Σαββατοκύριακο και αφού επικοινωνήσαμε με Ναουσαίους αδελφούς σχετικά με την πρόσβαση και την κατάσταση που επικρατεί στις παρυφές του Βερμίου, προβαίνουμε σήμερα στην ανακοίνωση για τον εορτασμό της Συνάξεως των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Βερμίου:

΄΄ΒΑΦΤΙΣΙΑ΄΄ για την Ομάδα Ανταρτών

Η Ομάδα Ανταρτών μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ξεκινάμε δυναμικά και με όρεξη σε μια σειρά εκδηλώσεων που έχουμε προγραμματίσει για τη νέα σεζόν με σκοπό την ψυχαγωγία και ενημέρωση των Ναουσαίων και πάντα στη μοναδική ναουσαίικη ντοπιολαλιά .

"Τα τρία τ 'Αεργίτε"

Το Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»

Εκπαιδευτική, ενημερωτική ημερίδα από τον Σύλλογο ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο Σύλλογος ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ,  στη προσπάθειά του να ενημερώνει και να εκπαιδεύει  σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες  γιατρούς τους   διαβητικούς του Ν. Ημαθίας , διοργανώνει  εκπαιδευτική, ενημερωτική ημερίδα στις 13 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ. στο Πολυχώρο διαλέξεων (ΒΕΤΛΑΝΣ) στη Νάουσα.

Ξεκινούν από τις 15 Νοεμβρίου τα μαθήματα σωματικής επίγνωσης με τη μέθοδο Feldenkrais

Ο Δήμος Νάουσας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ενημερώνουν ότι ξεκινούν και φέτος τα μαθήματα σωματικής επίγνωσης για όλες τις ηλικίες με τη μέθοδο  Feldenkrais.

Ομαδικά μαθήματα χορωδίας, ορχήστρας και θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

Ο Δήμος Νάουσας ενημερώνει ότι το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας παρέχει από φέτος τη δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών σε ομαδικά μαθήματα χορωδίας, ορχήστρας και θεατρικών εργαστηρίων.