Τρίτη, Νοέμβριος 24, 2020
Follow Us
Συντάξεις Δεκεμβρίου: Αρχίζουν σήμερα οι πληρωμές - Σε ποιους καταβάλλονται

Από σήμερα Τρίτη, 24 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Δεκεμβρίου 2020 στους δικαιούχους. Αναλυτικά: Οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεων μηνός Δεκεμβρίου 2020 που προέρχονται:

Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα, ανά Περιφέρεια - Αναλυτικός οδηγός για το πρόγραμμα

Στην τελική ευθεία για την προκήρυξη του προγράμματος «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» βρίσκεται το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΟΑΕΔ: Πάνω από ένα εκατομμύριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Οκτώβριο

Σε 1.043.709 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων τον Οκτώβριο του 2020 έναντι 1.030.411 ατόμων τον Σεπτέμβριο του 2020 (ποσοστιαία μεταβολή +1,29%) και έναντι 983.200 ατόμων τον Οκτώβριο του 2019 (ποσοστιαία μεταβολή +6,15%).

Αναδρομικά: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των κληρονόμων

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα (ηλεκτρονική υπηρεσία επιστροφής ποσών μειώσεων κύριων συντάξεων σε κληρονόμους) για την υποβολή αιτήσεων από τους κληρονόμους που δικαιούνται αναδρομικά.

Μέτρα στήριξης: Έκτακτο επίδομα δικηγόρων, μηχανικών, οικονομολόγων

Για το Δώρο Χριστουγέννων και το έκτακτο επίδομα των δικηγόρων, μηχανικών και οικονομολόγων μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.