Τετάρτη, Σεπτέμβριος 22, 2021
Follow Us
Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Η έναρξη - την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου - της διαδικασίας καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Οκτωβρίου περιλαμβάνεται μεταξύ των προγραμματισμένων πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 20-24 Σεπτεμβρίου.

Χατζηδάκης: Η επιδότηση των 1.200 ευρώ στους νέους θα συνοδεύεται από ρήτρα διατήρησης των θέσεων εργασίας

Από την 1η Ιανουαρίου του 2022 θα τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο του "πρώτου ενσήμου" για τους νέους εργαζομένους χωρίς εργασιακή εμπειρία σε συνέχεια νομοθετικής ρύθμισης που θα έρθει σύντομα στη Βουλή, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της εξειδίκευσης των μέτρων που αφορούν στο υπουργείο που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Εφορία: Αυτοί είναι οι τρόποι για να πληρώσετε τον φόρο εισοδήματος

Τη δυνατότητα πληρωμής των επιμέρους δόσεων για τον φόρο εισοδήματος μέσω πιστωτικών καρτών μέχρι και σε 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις δίνουν οι τράπεζες.

«Σβήνει» το 2022 η εισφορά αλληλεγγύης και για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους

Η κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για τους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, αποτελεί βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση και εφόσον επαληθευτούν οι προβλέψεις για ρυθμό ανάπτυξης, πάνω από τις εκτιμήσεις, αυτό θα γίνει πράξη μέσα στο 2022.