Τετάρτη, Ιανουάριος 27, 2021
Follow Us
ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Δεκεμβρίου - Πότε πρέπει να καταβληθούν

Αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του μηνός Δεκεμβρίου 2020 για μη μισθωτούς. Η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής είναι η 29η Ιανουαρίου 2021.

Την Παρασκευή οι πρώτες πληρωμές για το επίδομα θέρμανσης - Το ΦΕΚ με τον τρόπο υπολογισμού

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται οι πρώτες πληρωμές για το επίδομα θέρμανσης, που φέτος θα κυμαίνεται από 80 έως 650 ευρώ. 

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

Aπό σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως και τις 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου στους δικαιούχους. Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής συντάξεων είναι οι εξής:

Αναδρομικά κληρονόμων: Πότε θα δοθούν τα πρώτα χρήματα στους δικαιούχους

Στις 10 Φεβρουαρίου θα πληρωθούν τα αναδρομικά των κληρονόμων εκείνων που έχουν ολοκληρώσει την αίτηση και έχουν υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

 ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 7.000 ανέργους - Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τα ποσά επιδότησης

Την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα δημιουργίας 7.000 νέων θέσεων εργασίας για ανέργους 30 ετών και άνω στις λιγότερο ανεπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας (Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας), με έμφαση σε μακροχρόνια ανέργους και ανέργους 50 ετών και άνω, στο πλαίσιο των ενισχυμένων ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).