Τρίτη, Ιούλιος 23, 2024
Follow Us
Ο Δημήτρης Πουρλίδας στους Αετούς Βέροιας

Στην ομάδα των Αετών Βέροιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Πουρλίδας.

Βράβευση για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μπάσκετ Βασίλη Πουρλίδα και τους συμμαθητές του

Τιμητική τελετή για τους μαθητές του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ,

Ένα υπέροχο κατασκηνωτικό Σαββατοκύριακο με τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ

Ένα υπέροχο κατασκηνωτικό Σαββατοκύριακο στο βουνό έγινε με απόλυτη επιτυχία από το ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ mountain summer Camp με συμμετοχή 35 ατόμων.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί μια απαραίτητη περίοδο ανάπαυλας μετά από μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δράσεις για το Taekwon-do της Νάουσας σταματούν, αντίθετα μάλιστα το θερινό πρόγραμμα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες!

Το νέο Δ.Σ του ΦΑΣ Νάουσα

Πρόεδρος: Κόμνης Ιωάννης

Η νέα διοίκηση του Ζαφειράκη Νάουσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης Νάουσας, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που είχαν πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα στη γενική συνέλευση του συλλόγου.

Αποχαιρέτησαν την τελική φάση οι ΠΑΙΔΕΣ-Αγωνίστηκαν ανάμεσα στις καλύτερες 8 ομάδες  της χώρας

Με δύο ήττες και μια ισοπαλία αποχαιρέτησαν οι παίδες του Ζαφειράκη την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου και αγωνίστηκαν ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας.

Βράβευση της Βαρβάρας Καρυπίδου και του Παναγιώτη Δημητριάδη από τον Δήμαρχο Νάουσας για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF

Τους Πρωταθλητές Ευρώπης του TAE KWON DO της Νάουσας  Βαρβάρα Καρυπίδου και Παναγιώτη Δημητριάδη, βράβευσε ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης,

Συνεχίζει στην προεδρία του Ζαφειράκη ο Δημήτρης Τεσας-Τα νέα μέλη της διοίκησης του συλλόγου

Στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η γενική συνέλευση του Ε.Γ.Σ Ζαφειράκη Νάουσας.