Κυριακή, Ιούνιος 13, 2021
Follow Us
Μήνυμα του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την έναρξη των  πανελλαδικών εξετάσεων

«Εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά του Δήμου μας αλλά και σε όλους τους μαθητές που μπαίνουν, από την Δευτέρα, στον «στίβο» των πανελλαδικών εξετάσεων, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Ευχαριστήριο Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα στο Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

“Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες τόσο τις δικές μου όσο και της δημοτικής αρχής για την άριστη συνεργασία και την αλληλοβοήθεια που έχει ο Δήμος Νάουσας με το Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, το οποίο καλύπτει τις  ανάγκες απόρων και ανήμπορων συμπολιτών μας, επιτελώντας σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία.

Η κατανομή αξιωμάτων στην Φιλαρμονική Εταιρία Ναούσης

Σε συνέχεια των Αρχαιρεσιών της 16ης Μαΐου 2021, οι οποίες έγιναν μέσω της έγκριτης και αδιάβλητης εφαρμογής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, «Electobox» - που παραχωρήθηκε ΔΩΡΕΑΝ, λόγω της συνεργασίας του Δήμου Νάουσας με την εταιρία-, τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. της Φ.Ε.Ν. συνεδρίασαν και αποφάσισαν ομόφωνα την κατανομή των αξιωμάτων ως εξής:

 Ευχαριστήριο του κ. Τζέκου Δημήτριου για την συμμετοχή του στην τριμελή πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Στέργιο Μουρτζίλα για τη τιμή που μου έκαναν να συμπεριληφθώ στη τριμελή πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ένωσης του νομού μας.

ΥΦΑΔΙ: Ελευθερία ή θάνατος -Μια ιδιαίτερη εικαστική παρέμβαση της Κατερίνας Καμπίτη

Είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε την πρωτότυπη φωτογραφική έκθεση της αγαπημένης μας Κατερίνας στο πάρκο της πόλης μας, όπου μέσα στα νερά της λίμνης με τις επιπλέουσες φωτογραφίες 13 νέων γυναικών και κοριτσιών, απέδωσε φόρο τιμής στις 13 Ναουσαίες που τον Απρίλη του 1822, όταν οι Οθωμανοί έκαψαν την πόλη, έσφαξαν και λεηλάτησαν τα πάντα, προτίμησαν να βρουν τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά της Αράπιτσας.