Τετάρτη, Ιούλιος 06, 2022
Follow Us
Το εξωκλήσι της «Μεταμόρφωσης του Σωτήρος» απέκτησε νέο φίλο και δωρητή

Θεωρούμε ως ελάχιστη υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντώνιο Χούτο, ο οποίος, με παρότρυνση του συμπολίτη δικηγόρου Γρηγόρη Μαρκοβίτη, δέχθηκε πρόθυμα να διαθέσει το ποσό των 3.000€ για την τοιχοποιία του Ναού με πέτρα, έργο που σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει, καθόσον έχει γίνει ήδη η ανάθεση σε εργολάβο.

 	Ανακοίνωση της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΗ ΒΕΡΜΙΟΥ σχετικά με τις γεωτρήσεις στο Βέρμιο

Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη μια δημόσια συζήτηση σχετικά με τις γεωτρήσεις που διενεργεί η ΑΙΟΛΙΚΗ ΒΕΡΜΙΟΥ Α.Ε. στο όρος Βέρμιο.

ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ: Μην πανικοβάλλεστε Κε Καρανικόλα

Λογικά δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε στις πολιτικές χυδαιότητες του «μειλίχιου» κυρίου Δημάρχου. Όμως οφείλουμε να προασπίσουμε την αλήθεια.

Απάντηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα  στην παράταξη του  «Κοινού Τόπου»-«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, αναφέρει μια λαϊκή ρήση

Παρόλο αυτά η δημοτική παράταξη που ακούει στο όνομα «Κοινός Τόπος» και ο υπεύθυνος αρχηγός της, μου επιτίθενται προσωπικά, και μάλιστα με μεγάλη συχνότητα.

ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ: Στο έλεος του πολιτικού τυχοδιωκτισμού

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τετάρτης και με δεδομένη την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του φαραωνικού αιολικού πάρκου στο Βέρμιο, πλήθος συμπολιτών μας με ειλικρινή περιβαλλοντική αγωνία, ζήτησαν τη συζήτηση του θέματος.