Τρίτη, Νοέμβριος 24, 2020
Follow Us
Δήλωση Δημάρχου Νάουσας για τη σημερινή ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων φορέων της Ημαθίας στη Βέροια, με επικεφαλής τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Νικόλας Καρανικόλας: «Στη σημερινή σύσκεψη που είχαμε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας, των υγειονομικών φορέων και των επιχειρήσεων της Ημαθίας επεσήμανα από την πλευρά μου τον αγώνα που δίνει η τοπική αυτοδιοίκηση στην “μάχη” της διαχείρισης της πανδημίας και  την προσπάθεια που κάνουμε για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου.

Στο καινοτόμο ηλεκτρονικό «εργαλείο»  myKEPlive εντάχθηκε ο Δήμος Νάουσας

Ένα ακόμα ηλεκτρονικό «εργαλείο» εξυπηρέτησης αποκτούν οι πολίτες του Δήμου Η.Π. Νάουσας, με την ένταξή του στο δίκτυο του myKEPlive.

Σε εξέλιξη ο καθαρισμός με αντισηπτικό υγρό, όλων των δρόμων της Νάουσας

Ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας ο καθαρισμός με αντισηπτικό υγρό, όλων των δρόμων της Νάουσας.

Συγκρότηση ομάδας διοίκησης και διαχείρισης δημοτικών κολυμβητηρίων του δήμου Νάουσας- Τα πρόσωπα που την αποτελούν

Με απόφαση του δημάρχου Νάουσας που αναρτήθηκε στην Διαύγεια το μεσημέρι της Δευτέρας γίνεται γνωστή η  συγκρότηση ομάδας διοίκησης και διαχείρισης δημοτικών κολυμβητηρίων του δήμου Νάουσας.

Αναστέλλει την λειτουργία του για 14 ημέρες το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Νάουσας

Με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια το μεσημέρι της Δευτέρας, αποφασίστηκε η αναστολή του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Νάουσας για 14 ημέρες

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά επτά  (7) ατόμων από τον δήμο Νάουσας

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά επτά  (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Νάουσας,

Δήμος Νάουσας: Δωρεάν παραχώρηση της πλατφόρμας  electobox σε φορείς του δήμου για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών

Την δυνατότητα της δωρεάν παραχώρησης της υπερσύγχρονης ηλεκτρονικής  πλατφόρμας  electobox σε φορείς του δήμου για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών δίνει ο Δήμος Η.Π. Νάουσας.

 Rapid test στους πολίτες της Νάουσας με τη διαδικασία drive-through-Ημέρα και ώρες

Κινητή Μονάδα Υγείας Ημαθίας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, θα βρίσκεται την ερχόμενη Τετάρτη (25/11/2020) μπροστά από το Γήπεδο Νάουσας,  για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με την διαδικασία  drive-through σε δημότες, από τις 10:00 έως τις 13:30.

Εκ νέου διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού σε υπαλλήλους του δήμου Νάουσας από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Σε εκ νέου προληπτικά διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού σε υπαλλήλους του δήμου προχώρησε το πρωί της Δευτέρας κλιμάκιο ΕΟΔΥ.  

Ο πίνακας παραγωγών και εμπόρων με άδεια για την λαϊκή αγορά της Νάουσας για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21/11/2020