Τρίτη, Μαϊος 24, 2022
Follow Us
Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Νάουσας το μεσημέρι της Τρίτης-Τα θέματα της συνεδρίασης

Δια περιφοράς (μέσω τηλεφώνου) θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης στις 13:00 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάουσας

Δημοπρατήθηκε από την ΔΕΥΑΝ το έργο με τίτλο «Μονάδα Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού Νάουσας» του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ύψους 2.250.000,00€

Την Πέμπτη 19/04/2022 δημοπρατήθηκε από τον Πρόεδρο της επιχείρησης  Γεώργιο Τασιώνα και την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΝ το έργο με τίτλο «Μονάδα Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού Νάουσας». Το έργο ύψους 2.250.000,00€ εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Η ημερομηνία και η ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε η 07/07/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00π.μ.

Το αντικείμενο του δημοπρατούμενου έργου περιλαμβάνει:
- την εκπόνηση της Οριστικής Μελέτης, της μελέτης Εφαρμογής και κάθε είδους συμπληρωματικής μελέτης και έρευνας
- την κατασκευή των έργων Πολιτικού Μηχανικού
- την προμήθεια και εγκατάσταση όλου του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού
- τη θέση σε αποδοτική λειτουργία και τις δοκιμές ολοκλήρωσης
- τη δοκιμαστική λειτουργία του έργου από τον Ανάδοχο για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.
Εκτός των παραπάνω στην εργολαβία περιλαμβάνεται η αδειοδότηση της Μονάδας Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού (οικοδομική άδεια, άδεια εγκατάστασης, άδεια λειτουργίας, φάκελος συμμόρφωσης ΑΕΠΟ με τον τελικό σχεδιασμό κλπ.) των έργων όπως αναλυτικά ορίζεται στη συγγραφή υποχρεώσεων (σύμφωνα με την τελική λύση του Αναδόχου).

 

                                                   ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ένα έργο που εμπνεύστηκε ο  κ. Ιωάννης Παρθενόπουλος , ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της επιχείρησης την περίοδο 2014-2016, και δημοπρατείται επί θητείας μου. Το έργο αυτό σε συνδυασμό με την Τηλεμετρία αποσκοπεί στην οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της πόλης της Νάουσας και δεν είναι άλλο από την θολότητα του νερού κατά την περίοδο έντονων βροχοπτώσεων.

Ξεκινούν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νάουσας

Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, οι εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Νάουσας, προϋπολογισμού ύψους 704.623 ευρώ.

Ανοίγει τις πύλες της η 13η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας (Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, 28 Μαΐου – 5 Ιουνίου)

Ξεκινά τo Σάββατο 28 Μαΐου η 13η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου, η οποία θα διαρκέσει έως  την Κυριακή 5 Ιουνίου

Τιμήθηκε η μνήμη των αγωνιστών του ΕΛΑΣ , που θυσιάστηκαν στη μάχη του Προδρόμου τον Απρίλιο του 1944-Προσθήκη νέας αναθηματικής πλάκας στο υφιστάμενο μνημείο (video+φωτορεπορτάζ)

Με μια σεμνή τελετή τιμήθηκε η μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού το πρωί της Κυριακής.

Απόλαυσαν τον «18ο Δρόμο Θυσίας» οι δρομείς στη Νάουσα (video+φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο «18ος Δρόμος Θυσίας» στη Νάουσα.

Γεμάτη ταλέντο και χάρη η μεγάλη ετήσια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας “Εστία Μουσών” (video+φωτορεπορτάζ)

Μια υπέροχη βραδιά μουσικής και χορού προσέφεραν στο κοινό της Νάουσας οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας “Εστία Μουσών”.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του 18ου Δρόμου Θυσίας, στην πόλη της Νάουσας

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Στη Νάουσα τον Ιούλιο το 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων

Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, Μιχάλη Μαγειρία και τον Αντιπρόεδρο Γεώργιο Δαρδακούλη

Εγκρίθηκε η εκπόνηση μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Νάουσας, Ανθεμίων & Ειρηνούπολης από το ΥΠΕΝ

Νικόλας Καρανικόλας: Σημαντική μεταρρύθμιση που ανοίγει τον «δρόμο» επίλυσης χρόνιων ζητημάτων χωροταξίας & πολεοδομίας για τον Δήμο Νάουσας, με την παράλληλη λήψη μέτρων για την περιβαλλοντική προστασία & την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής