Κυριακή, Σεπτέμβριος 25, 2022
Follow Us
Άνοιξαν τις πύλες τους οι εκθέσεις των τμημάτων ζωγραφικής (παιδικής, εφήβων), κεραμικής και χαρακτικής των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας (φωτορεπορτάζ)

Παρουσία πλήθους κόσμου άνοιξαν τις  πύλες τους οι εκθέσεις των τμημάτων ζωγραφικής (παιδικής, εφήβων) και κεραμικής, χαρακτικής των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς».

Ενημέρωση-ερωτήσεις και απαντήσεις στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας

Εκτενή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα έκανε ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022. Παράλληλα, δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις από δημοτικούς συμβούλους για διάφορα ζητήματα. 

Ο λόγος που συνεχίζονται οι τηλεδιασκέψεις των δημοτικών συμβουλίων Νάουσας

Συζήτηση έγινε στη συνεδρίαση για το αν το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συσκέπτεται, πλέον, διά ζώσης ή να… τηλεδιασκέπτεται.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νάουσας

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νάουσας, με την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Παιδείας - Νεολαίας  και του Νομικού Προσώπου “ΚΚΠ&Α Δ. Νάουσας”, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της φροντιστηριακής δαπάνης μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, οι οικογένειες των οποίων δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν το εν λόγω κόστος.

Νέος κύκλος συναντήσεων του Δημάρχου Νάουσας με δημότες

Νέο κύκλο συναντήσεων με δημότες ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

Έτοιμη η Υδραυλική Μελέτη Λευκαδίων από την ΔΕΥΑΝ

Μετά την ολοκλήρωση των υδραυλικών μελετών για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε  Μονόσπιτα, Μαρίνα, Γιαννακοχώρι, Πολλά νερά, Άνω Ζερβοχώρι και Παλαιό Ζερβοχώρι, ετοιμάστηκε και η υδραυλική μελέτη για τα Λευκάδια ολοκληρώνοντας έτσι η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ τον αρχικό της σχεδιασμό.

Νέος κανονισμός λειτουργίας στάσιμου εμπορίου του Δήμου Νάουσας

«Πέρασαν» στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2022 με τηλεδιάσκεψη, οι εισηγήσεις της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και ΚΕΠ κας. Δώρας Μπαλτατζίδου,

Θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο ο απαρχαιωμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός και η συμπεριφορά-Τι απάντησε ο δήμαρχος Νάουσας

Για  απαρχαιωμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό στον δήμο, που δεν μπορεί να συνεργαστεί με τα σύγχρονα συστήματα, έκανε λόγο ο κ. Άγγελος Λακηνάνος, στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Η εξαμηνιαία έκθεση εκτέλεσης του δημοτικού προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2022

Ικανοποιητικό θεωρείται το ποσοστό εισπραξιμότητας σύμφωνα με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου. Αυτό τόνισε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και ΚΕΠ κα. Δώρα Μπαλτατζίδου μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εξαμηνιαία έκθεση εκτέλεσης του δημοτικού προϋπολογισμού (από 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιουνίου), οικονομικού έτους 2022, ζητώντας από το σώμα την έγκρισή του.

Εγκρίθηκε από τον δήμο Νάουσας η παραχώρηση χώρων για την «Απόδραση στη Δράση»

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, μετά από εισήγηση της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και ΚΕΠ κας. Δώρας Μπαλτατζίδου, η παραχώρηση του πλακόστρωτου χώρου του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας, της Πλατείας Δημαρχίας και του Πάρκου Αγίας Παρασκευής στον σύλλογο «Φίλοι Καρναβαλιού Νάουσας» για τη διεξαγωγή πανελλαδικής εκδήλωσης (ομαδικό παιχνίδι) με τίτλο «Απόδραση στη Δράση».