Τετάρτη, Σεπτέμβριος 22, 2021
Follow Us
Ξεκινά το Διεθνές Φεστιβάλ Αστικής Τέχνης στη Νάουσα «Naoussa Urban Art Festival 2021-Διακεκριμένοι καλλιτέχνες θα ζωγραφίσουν κτίρια σε κεντρικά σημεία της πόλης

Ο Δήμος Νάουσας, ο Σύλλογος Τέχνης «Πυρετός Χρωμάτων-Τέχνη σε Δημόσιο Χώρο» (Farb fieber-Kunst im Öffentlichen Raum) του Ντίσελντορφ της Γερμανίας, η Εταιρεία Ελλήνων Συγγραφέων στη Γερμανία, συνδιοργανώνουν το διάστημα 25 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021, το Διεθνές Φεστιβάλ Αστικής Τέχνης «Naoussa Urban Art Festival 2021».

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας το απόγευμα της Παρασκευής-Τα θέματα της συνεδρίασης

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνεδριάσει το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:00 το δημοτικό συμβουλίου Νάουσας

Ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το Κέντρο  Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ  που φιλοξενεί τη μόνιμη έκθεση «Ιστορίας Νήματα. Η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας στη Νάουσα».

 «Μωσαϊκό» δράσεων για το κρασί και τον τρύγο στη Νάουσα

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg Europe Cult-Create, διοργανώνει το Φεστιβάλ Τρύγου Νάουσας.

Άδειας Διανομής Φυσικού έλαβε η Hengas για τη Νάουσα

Η ΡΑΕ προχώρησε στη Χορήγηση Άδειας Διανομής Φυσικού Αερίου στην εταιρεία «HENGAS Α.Ε.» για τον Δήμο Νάουσας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Νάουσας στην στάση εργασίας των υγειονομικών το πρωί της Τρίτης

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11ΠΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ Η ΠΟΕΔΗΝ  – ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Finalist στα ECTN Awards 2021 η Νάουσα

Η Νάουσα και η Κίμωλος πήραν την πρόκριση για τον πολιτιστικό και δημιουργικό τουρισμό στα ECTN Awards 2021.

Δωρεάν rapid tests στη Νάουσα

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid tests και την ερχόμενη εβδομάδα στη Νάουσα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον δήμο.

Επίσημα από αύριο η Ημαθία στο επίπεδο 4 (κόκκινο)-Τα μέτρα και ο χρόνος που θα διαρκέσουν

Στο επίπεδο 4 (κόκκινο) μπήκε και επίσημα η Ημαθία το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στην Ημαθία θα ισχύουν είναι: