Πέμπτη, Ιούνιος 04, 2020
Follow Us
Εγκαινίασαν τον ποδηλατοδρόμο της Νάουσας λάτρεις του ποδηλάτου κάθε ηλικίας (video)
ΝΑΟΥΣΑ

Τον ποδηλατόδρομο που εκτείνεται από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής έως και την πύλη του Δημοτικού Πάρκου εγκαινίασαν οι λάτρεις του ποδηλάτου το απόγευμα της Τετάρτης.

Συλλαλητήριο την Πέμπτη 11 Ιουνίου στην Πλατεία από το Ε.Κ.Ν
ΝΑΟΥΣΑ

Ιούνης 2020-Όλοι και όλες στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-Πέμπτη 11 Ιούνη, 8:00μμ στην Πλατεία

Ανοίγει τις πύλες της η 11η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας
ΝΑΟΥΣΑ

Για ακόμη μία χρονιά και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα διασφάλισης της δημόσιας υγείας, ξεκινά τo Σάββατο 6 Ιουνίου η 11η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου, η οποία θα διαρκέσει έως  την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020.

Στέλλα Αραμπατζή: Για πρώτη φορά Μηδενικά Τροφεία για τα χαμηλά εισοδήματα, κριτήρια επιλογής για την εγγραφή των παιδιών και άλλες ελαφρύνσεις για τις οικογένειες του Δήμου μας
ΝΑΟΥΣΑ

Η οικονομική κατάσταση επιβάλλει την αναπροσαρμογή των κριτηρίων εγγραφής των βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π. και την εναρμόνιση τους με την οικονομική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες.

 Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Νάουσας το πρωί της Παρασκευής- Τα θέματα της συνεδρίασης
ΝΑΟΥΣΑ

Δια περιφοράς μέσω τηλεφώνου θα συνεδριάσει το πρωί της Παρασκευής στις 11:00 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάουσας.

Τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Νάουσας για την πραγματοποίηση θρησκευτικών εορτών και λοιπών εκδηλώσεων
ΝΑΟΥΣΑ

Στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας που συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας συζητήθηκε η τροποποίηση κανονισμού λειτουργίας κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Νάουσας για την πραγματοποίηση θρησκευτικών εορτών και λοιπών εκδηλώσεων.

Ηλεκτρονικό καινοτόμο «εργαλείο» για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Νάουσας
ΝΑΟΥΣΑ

Νικόλας Καρανικόλας: «Σε μια πολιτισμένη κοινωνία η μέριμνα για την προστασία των αδέσποτων ζώων πρέπει να αποτελεί βασικό άξονα πολιτικής»

Στα 3-5 Πηγάδια η προετοιμασία του Αρη
ΝΑΟΥΣΑ

Η υγειονομική κρίση και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχουν επηρεάσει και τον προγραμματισμό των ομάδων σχετικά με το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.