Δευτέρα, Δεκέμβριος 06, 2021
Follow Us
Στην επόμενη φάση του  Voice η Ναουσαία Μαρία Σανιδά (video)

Πίσω στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη γύρισε η Ναουσαία Μαρία Σανιδά.

Δωρεάν rapid tests στη Νάουσα

Συνεχίζονται και την ερχόμενη εβδομάδα στη Νάουσα οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό, που προγραμμάτισε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον δήμο.

Διακοπές ρεύματος το πρωί της Δευτέρας σε οδούς της πόλης της Νάουσας

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της ΔΕΔΔΗΕ

Πρόσληψη 9 ατόμων από τον δήμο Νάουσας

Ο Δήμος Νάουσας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ( 9 ) εννιά ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4765/2021 , όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα και για την αντίστοιχη χρονική περίοδο :

Παραδόθηκαν οι παιδικές χαρές του Βρεφονηπιακού σταθμού Βάλιας και του ΠΣ Μονοσπίτων

Παραδίδουμε τις παιδικές χαρές του Βρεφονηπιακού σταθμού Βάλιας και του ΠΣ Μονοσπίτων .

Την Δευτέρα ο καθορισμός των όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου «3-5 Πηγάδια»

Το μεσημέρι της Δευτέρας στις 14:00 θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάουσας για τον καθορισμός των όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου «3-5 Πηγάδια»

Μήνυμα του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου 2021)

«Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Διακοπή νερού το πρωί της Δευτέρας σε όλο το δίκτυο από τη Γέφυρα Καστανιώτη μέχρι το Σ.Σ. Νάουσας

Η ΔΕΥΑ Νάουσας ανακοινώνει διακοπή νερού στο δίκτυο Σ.Σ. Νάουσας τη Δευτέρα 06-12-2021 από τις 09:00 έως τις 14:00, λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό.

Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας κ. Νικόλα Καρανικόλα με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη (02.12.2021), στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας κ. Βασίλη Τζουβάρα. 

Διακοπές ρεύματος το πρωί της Παρασκευής σε κοινότητες της Νάουσας

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της ΔΕΔΔΗΕ