Τρίτη, Μάρτιος 28, 2023
Follow Us
Άνοιξε τις πύλες της η εικαστική έκθεση "Γυναίκα θα πει..." στη Νάουσα

Στον ατμοσφαιρικό χώρο της αίθουσας "Καμίνι" άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Δευτέρας η εικαστική "Γυναίκα θα πει...".

Τα επίσημα  στατιστικά στοιχεία της απογραφής του 2021 για τον δήμο Νάουσας-Κατά 7,5% μειώθηκε ο πληθυσμός της Νάουσας

Στα 30.054 άτομα ανέρχεται ο πληθυσμός του Δήμου Νάουσας σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της «Απογραφής Πληθυσμού- Κατοικιών 2021», από την ΕΛΣΤΑΤ, που ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Μαγική βραδιά υψηλής ποιότητας με τις «Γυναίκες του Μίκη» (video+φωτορεπορτάζ)

Ένα ξεχωριστό βράδυ γεμάτο με αγαπημένες μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό θέατρο Νάουσας.

Η Φ.Ε.Ν. τίμησε τον αρχιμουσικό Μενέλαο Μήρτσιο

«Μενέλαος Μήρτσιος» ήταν η απάντηση στο ερώτημα «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;», που έδωσε ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας, Κωνσταντίνος Φραγκοτσινός, στην συναυλία που δόθηκε στη μνήμη του παλιού δασκάλου Μενέλαου Μήρτσιου. 

Ο πανηγυρικός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη Νάουσα από την εκπαιδευτικό του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κα. Μαρίας Σγουρίδου (video)

Τον  πανηγυρικό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου  εκφώνησε μετά το πέρας του τρισάγιου στο Ηρώο της Νάουσας , η εκπαιδευτικός του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κα. Μαρία Σγουρίδου.

Το τρισάγιο και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Νάουσας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (φωτορεπορτάζ)

Με ευλάβεια πραγματοποιήθηκε το Τρισάγιο και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης το πρωί της Παρασκευής για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νάουσα (video+φωτορεπορτάζ)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η μαθητική παρέλαση στη Νάουσα.

Η Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Νάουσα (φωτορεπορτάζ)

Παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη ως Εκπροσώπου της Κυβέρνησης και του Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άγγελου Τόλκα, ως εκπροσώπου της Βουλής των Ελλήνων,  πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία το πρωί του Σαββάτου.

Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νάουσα (video)

Με το πιο ζεστό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τις ένοπλες δυνάμεις οι παρευρισκόμενοι στην παρέλαση το πρωί του Σαββάτου.

Μήνυμα του Δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

H 25η Μαρτίου αποτελεί ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας, με μηνύματα πίστης, ελπίδας και εθνικής αυτοπεποίθησης, που φτάνουν στις καρδιές των Ελλήνων από άκρη σ’ άκρη της πατρίδας μας και στην ψυχή ολόκληρου του Ελληνισμού.