Κυριακή, Μαϊος 16, 2021
Follow Us

Συνελήφθη χθες (14 Μαΐου 2021) το πρωί στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας

Διαδικτυακή διημερίδα από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στις 6:00 μ.μ., η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως και η Εύξεινος Λέσχη Ευρωπαίων Πολιτών πρόκειται να διοργανώσουν διαδικτυακή διημερίδα με θέμα: «Η γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου και ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της». Η διημερίδα θα μεταδοθεί μέσω του Facebook live (www.facebook.com/elpnaousas).

Με  ναουσαίικες λεπτομέρειες η ενδυμασία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα

Η πόρπη (ζώνη) αλλά και το λιμπάντι από παραδοσιακή φορεσιά Ναουσαίας ξεχώρισαν στην σημερινή εμφάνιση της, στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Κλειστά τμήματα σχολείων της Νάουσας λόγω κορονοϊού

Σύμφωνα με την ανανεωμένη λίστα του υπουργείου αναστέλλουν την λειτουργία τους το:

Νυχτερινή διακοπή νερού σε όλη την πόλη της Νάουσας

Η ΔΕΥΑ Νάουσας ανακοινώνει νυχτερινή διακοπή νερού

Η εκλογοαπολογιστική  γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης των Ξενοδόχων της Π.Ε. Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα δικτυακή εκλογοαπολογιστική  γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης των Ξενοδόχων της Π.Ε. Ημαθίας

Το Διεθνές  Πρότυπο ISO 9001 απέκτησε ο Δήμος Νάουσας, με στόχο  την αναβάθμιση των λειτουργιών του και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε από τον αρμόδιο εγκεκριμένο φορέα,  η διαδικασία ανάπτυξης και πιστοποίησης του «Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας» σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Τροχαίο ατύχημα το πρωί της Πέμπτης στην διασταύρωση της Παναγιοτοπούλας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το πρωί της Πέμπτης στην διασταύρωση της Παναγιοπούλας με την εμπλοκή δύο ι.χ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Η ΔΕΥΑ Νάουσας ανακοινώνει ότι θα γίνει έκτακτη διακοπή νερού αύριο  Παρασκευή

Νεκρός από ανατροπή τρακτέρ αγρότης στη Νάουσα

Τραγωδία διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε αγρόκτημα στο 2ο χιλ. από τη Νάουσα προς τα 3-5 πηγάδια όπου άνδρας έχασε  την ζωή του, μετά από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε.