Δευτέρα, Απρίλιος 19, 2021
Follow Us
Covid-19: Περισσότερες από 890 εκατ. δόσεις έχουν γίνει παγκοσμίως- Ποια η θέση της Ελλάδας

Περισσότερες από 890 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του κορωνοϊού έχουν πλέον χορηγηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο (συγκεκριμένα 890.079.619), αριθμός που ισοδυναμεί με 12 δόσεις ανά 100 κατοίκους της Γης.

Social media: To 58% των χρηστών στις ΗΠΑ αποφεύγουν τις χορηγούμενες αναρτήσεις των influencers

Μάλλον οι διαφημίσεις μέσω των social media δεν αφορούν την πλειψηφία των χρηστών.

Γαλλία: Εμβολιασμένοι σχεδόν όλοι στα γηροκομεία

Η Γαλλία έχει χορηγήσει μια πρώτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19 στο σχεδόν 100% των τροφίμων οίκων ευγηρίας και τα τρία τέταρτα έχουν λάβει δύο δόσεις, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν.

Δανία: Η βελτιωμένη επιδημιολογική εικόνα οδηγεί σε ταχύτερο άνοιγμα της οικονομίας

Χάρη στη βελτιωμένη επιδημιολογική κατάσταση της covid-19 η χώρα, η Δανία θα επιταχύνει το άνοιγμά της ήδη από τις 21 Απριλίου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. Έτσι θα επιτραπούν οι θεατές στα στάδια, ενώ θα ανοίξουν και τα εστιατόρια.

Covid-19: Είναι κοντά στο «τείχος ανοσίας» το Ισραήλ;

Κορυφαίος Ισραηλινός αξιωματούχος της υγείας πιστεύει ότι η χώρα μπορεί να πλησιάσει την «ανοσία της αγέλης».

Ολλανδία : Παράταση του lockdown έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε  πως τα περισσότερα μέτρα lockdown που βρίσκονται σε ισχύ για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, πρέπει να παραταθούν έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου.

Πότε η ζωή θα επιστρέψει στην «προ-Covid κανονικότητα»;

Οι εικασίες για το πότε μπορεί η ζωή να επιστρέψει σε κάτι που μοιάζει με την παλιά «κανονικότητα» ποικίλλει σημαντικά σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και της Ipsos.

Κορωνοϊός- Αγγλία: Ανοίγουν σήμερα καταστήματα, γυμναστήρια, κήποι των παμπ

Τα καταστήματα στην Αγγλία, τα κομμωτήρια, τα γυμναστήρια και οι κήποι των παμπ θα ξανανοίξουν από σήμερα, στο πλαίσιο αυτού που ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον περιέγραψε ως «ένα μεγάλο βήμα» προς την ελευθερία από τους περιορισμούς της πανδημίας COVID-19.

Κορωνοϊός Ιταλία: Εμβολιασμένο μόνο το 38,7% των πάνω από 80 και το 2,4% μεταξύ 70- 79 ετών

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ιταλικού υπουργείου Υγείας που παρουσιάσθηκαν σήμερα μόνο το 38,7% των πολιτών άνω των 80 ετών έχει εμβολιασθεί και με τις δύο δόσεις των σκευασμάτων κατά του κορωνοϊού.

Φινλανδία: Σχέδιο σταδιακής χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων

Η φινλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει να ξεκινήσει σταδιακά να χαλαρώνει τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στη χώρα λόγω της Covid-19, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν.