Πέμπτη, Αύγουστος 13, 2020
Follow Us
262 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα-3 στην Π.Ε Ημαθίας

262 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης, κατά την καθιερωμένη ημερήσια ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

Έκπτωση φόρου έως και 2.100 ευρώ για τους αγρότες – Οι δικαιούχοι

Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λήγει σε λίγες ημέρες και αρκετοί είναι αυτοί που ακόμη δεν έχουν υποβάλλει την φορολογική τους δήλωση.

Κορονοϊός: 196 νέα κρούσματα στην Ελλάδα-2 στην Ημαθία

196 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης, κατά την καθιερωμένη ημερήσια ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

 Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Πότε θα βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα

Την Πέμπτη, 13 Αυγούστου θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2020-21.

ΕΝΦΙΑ: Πότε θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται αναρτηθούν στο taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για περίπου 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων της χώρας. Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε ρίχνουν αυλαία

Αυλαία ρίχνουν τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 οι θερινές εκπτώσεις για το έτος 2020. Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν για τις τιμές των προϊόντων τους κατά την εκπτωτική περίοδο τα εξής:

Κορονοϊός: 152 νέα κρούσματα στην Ελλάδα-4 στην Ημαθία

43 νέα κρούσματα “έδωσε” ο κορονοϊός στην Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αττική εντοπίστηκαν 26. Σε ακόμη 22 περιοχές της Ελλάδας “απλώνονται” τα υπόλοιπα κρούσματα, με 25 μόνο εισαγόμενα.

ΔΕΗ: Μειώσεις στους λογαριασμούς - Ποιοι ευνοούνται

Νέες πρωτοβουλίες ανακοίνωσε η ΔΕΗ για τη μείωση των λογαριασμών.

151 νέα κρούσματα  κορονοϊού-1 στην Ημαθία

Ο κορονοϊός παραμένει ανάμεσά μας και συνεχώς εξαπλώνεται, όπως… μας υπενθύμισε η σημερινή (07/08/2020) ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα 151 νέα κρούσματα στην χώρα μας τις τελευταίες 24 ώρες.

Εξοικονομώ: Τι επιδότηση δικαιούστε ανάλογα με το εισόδημα σας

Από 27.500 ευρώ έως 42.500 ευρώ κυμαίνονται τα ποσοστά ενισχύσεων των επιδοτήσεων και τα δύο έξτρα μπόνους που όρισε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για όσους υπαχθούν στο πρόγραμμα Ενέργειας αναβάθμισης κατοικιών “ Εξοικονομώ–Αυτονομώ” .