Τρίτη, Ιούλιος 14, 2020
Follow Us
Τουρισμός για όλους: Πάνω από 424.000 οι αιτήσεις - Πότε θα αναρτηθεί το μητρώο δικαιούχων

Tις 424.031 έφθασαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού.

 Εισφορά αλληλεγγύης: Τα δύο σενάρια για τη μείωσή της - Ποιοι και πόσο θα ωφεληθούν

Μειωμένη θα είναι η εισφορά αλληλεγγύης του 2021, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, η οποία εξετάζει δύο εναλλακτικά σενάρια.

Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Η ημερομηνία πληρωμής της τρίτης δόσης

Την Παρασκευή, 17 Ιουλίου στις 00.01 θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για την υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα παιδιού του έτους 2020, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Οργανισμός.

Ηλεκτρικά οχήματα: Οι οκτώ αλλαγές και τα φορολογικά κίνητρα - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση, το οποίο προβλέπει βελτίωση των φορολογικών κινήτρων για την απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων και την εγκατάσταση υποδομών φόρτισης.

Κύριες συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν τα αναδρομικά 12 μηνών

Τον Νοέμβριο θα λάβουν τα αναδρομικά 12 μηνών οι δικαιούχοι κύριων συντάξεων, με 30 και άνω συντάξιμα έτη, αφού το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μετέθεσε την ημερομηνία καταβολής των αναδρομικών.

Επικουρικές: Πώς θα δηλωθούν στην εφορία τα αναδρομικά

Στον τρόπο με τον οποίο θα φορολογηθούν τα αναδρομικά οκταμήνου των επικουρικών συντάξεων που θα δοθούν στους δικαιούχους αναφέρεται η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος".

Τέλος οι ουρές και η ταλαιπωρία στις εφορίες: Τι αλλάζει και για ποιες υποθέσεις

Τέλος οι ουρές και η ταλαιπωρία στις εφορίες καθώς μια σειρά συναλλαγών θα μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά. Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο της ΑΑΔΕ.

Κοινωνικός τουρισμός 2020: Πώς θα δοθούν τα voucher στους δικαιούχους

Συγκεκριμένα βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουν από σήμερα, 6 Ιουλίου οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού και Ιαματικού Τουρισμού του ΟΠΕΚΑ προκειμένου να παραλάβουν τα δελτία τους. Αναλυτικά αυτά είναι τα εξής:

Κορονοιός: Η λίστα με τα ΜΜΕ και τα ποσά που πήραν για το «Μένουμε Σπίτι»

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε ο κατάλογος με τα μέσα ενημέρωσης και τα ποσά που έλαβαν να την διαφημιστική καμπάνια αναφορικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

 Έρχεται το νέο «Εξοικονομώ»: Πράσινη επιδότηση σε 60.000 κάθε χρόνο

Για το νέο πρόγραμμα "Εξοικονομώ" μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ενέργειας, Γεράσιμος Θωμάς στην "Ημερησία" του Έθνους της Κυριακής.