Παρασκευή, Αύγουστος 12, 2022
Follow Us
Power Pass: Πότε θα πληρωθεί για τον Ιούνιο

Για το Power Pass μίλησε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σταϊκούρας και έδωσε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα καταβληθεί το ποσό για τον Ιούνιο.

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (11/08/2022)

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 16/11.08.2022), καθώς και το ιδιαίτερα προειδοποιητικό σήμα που ισχύει από αύριο, Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.

Αυξάνονται οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος – Ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ οι ανείσπρακτοι

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος, καθώς νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να αντεπεξέλθουν και τα φέσια προς τις εταιρείες ενέργειας αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Fuel Pass 2: Νέα πληρωμή σήμερα 10/8 στους δικαιούχους για την επιδότηση καυσίμων

Σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου αναμένεται να λάβουν την επιδότηση καυσίμων (Fuel Pass 2)οι δικαιούχοι.

Με λίγα… κλικ η δωρεά χρημάτων σε συγγενείς – Τι αλλάζει στις άτυπες γονικές παροχές

Πιο εύκολες και χωρίς επισκέψεις στην εφορία γίνονται οι άτυπες γονικές παροχές– δωρεές χρηματικών ποσών, δηλ. τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους ή οι παππούδες στα εγγόνια τους για να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι ή άλλο περιουσιακό στοιχείο.

e- ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Όλες οι πληρωμές έως τις 12 Αυγούστου

Το ποσό των 54,7 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί σε 49.600 δικαιούχους κατά την  εβδομάδα 8-12 Αυγούστου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Fuel Pass 2: «Ζαλίζει» o αριθμός των αιτήσεων

“Βροχή” πέφτουν οι αιτήσεις  στην πλατφόρμα  https://vouchers.gov.gr/fuelpass/appfront για την νέα επιδότηση καυσίμων (Fuel Pass 2) που αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας

Το τελευταίο διάστημα και βρισκόμενοι στην καρδιά της παραγωγής, πέραν των πολλών προβλημάτων (έλλειψη εργατικών χεριών, αύξηση κόστους παραγωγής κ.α.)

Fuel Pass 2: Ποιοι ΑΦΜ μπαίνουν σήμερα (3/8) στην πλατφόρμα

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν σήμερα πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 8, 9 και 0 μέσω του vouchers.gov.gr για το Fuel Pass 2. Μέχρι χθες είχαν υποβληθεί 700.000 αιτήσεις.

Fuel Pass 2: Ποιοι ΑΦΜ μπαίνουν σήμερα (2/8) στην πλατφόρμα

Σε λειτουργία είναι από χθες (1/8) η πλατφόρμα μέσω του vouchers.gov.gr για το Fuel Pass 2. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν σήμερα πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 4, 5, 6 και 7.