Σάββατο, Σεπτέμβριος 23, 2023
Follow Us
Απλή και προσιτή

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Τζωρτζίνα Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βασίλη Σαρηγιαννίδη στo euro tv. Η κα. Αθανασίου στις επερχόμενες εκλογές θα υποβληθεί πρώτη φορά στην δοκιμασία της ψήφου, φαίνεται πως παρά το παρθενικό ταξίδι να έχει την επιμονή και τις γνώσεις που απαιτούνται.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστα θεμελίωσε το νέο Διοικητήριο Ημαθίας στη Βέροια

Το νέο Διοικητήριο Ημαθίας θεμελίωσε στη Βέροια ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τα αποτελέσματα της εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ημαθία

Κατά την εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ημαθία είχαμε μεγάλη συμμέτοχη και τα εξής αποτελέσματα:

Στην Τάφρο 66 για τον κίνδυνο πλημμύρας του κάμπου το ΠΑ.ΣΟ.Κ

Με πρωτοβουλία της Ολυμπίας Αποστόλου, κλιμάκιο αποτελούμενο από 4 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε την Τάφρο 66, στο ύψος της γέφυρας Πολυπλατάνου.

Τα εκλογικά κέντρα για την εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ημαθία

Σας ενημερώνουμε ότι στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα γίνει την Κυριακή 17/9/2023 τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στον Νομό Ημαθίας είναι τα εξής:

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας μονάδα Βέροιας η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Τζωρτζίνα Αθανασίου για το Imathia Quality

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας μονάδα Βέροιας, κ. Ηλίας Πλιόγκας είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω την Δευτέρα καθώς και με συνεργάτες του, εργαζόμενους τόσο στο διοικητικό τμήμα όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Τζωρτζίνα Αθανασίου για το Imathia Quality

Εξαιρετική η διοργάνωση για άλλη μία χρονιά του Imathia Quality από την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας υπό την καθοδήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαιτζίδη, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ημαθίας και τους Δήμους Η. Π Νάουσας, Βέροιας και Αλεξάνδρειας.

Η Στέλλα Αραμπατζή παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου «Imathia Quality» και του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλλα Αραμπατζή, επισκέφτηκε τη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο νόμος Ημαθίας στον τομέα της γαστρονομίας, του τουρισμού και της εξωστρέφειας με την συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Τζωρτζίνα Αθανασίου στην τηλεοπτική εκπομπή Hashtag (video)

Στην τηλεοπτική εκπομπή Hashtag του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη στο EURO Channel φιλοξενήθηκε η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Στην σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, Νάουσας ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος το μεσημέρι της Πέμπτης

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ημαθίας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, αποτελούμενο από τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο και τους βουλευτές του νομού Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη, καθώς και τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων ΝΔ Ανδρέα Καρασαρίνη.