Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2024
Follow Us
Ο μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου σ’ ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στη Νάουσα

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, παρά τις εναλλαγές του καιρού, μας παρουσίασε ο μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου  στο κατάμεστο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, στο πλαίσιο  του Naoussa Street Food Festival 2024 Wine Edition.

Στη συναυλία συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία  η  Παιδική Χορωδία Canto A Tempo και η Γυναικεία Χορωδιακή Ομάδα Mamma Canto υπό την διδασκαλία της κας Δήμητρα Μητρέντση.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, έστησε  και φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το έκανε στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί». Ολοκληρώνοντας τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο στο «Μουσικό Κουτί», την πολυαγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή που δημιούργησε για την ΕΡΤ1, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αφοσιώθηκε  στο νέο πολυ-συμμετοχικό δίσκο που ετοιμάζει εδώ και καιρό.

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου η οποία ενθουσίασε το κοινό, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, που έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Εντυπωσιακοί  και οι  Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις του αλλά και η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι «Ευγενείς Αλήτες».