Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2024
Follow Us
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 4ου «Imathia Quality»

Παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 4ου «Imathia Quality», το μεσημέρι της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, στο Περίπτερο 16 της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Παρούσες επίσης οι Αντιδήμαρχοι  Νάουσας κυρίες Άννα Βασιλειάδου, Βίκυ Δανιηλίδου και Ία Χατζηιωαννίδου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νάουσας τόνισε πως πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία δείχνει πως όταν η Ημαθία  λειτουργήσει συντονισμένα και οργανωμένα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Η δράση «Imathia Quality» επέστρεψε για τέταρτη φορά, αναδεικνύοντας τη δυναμική της παρουσία στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς και για εννέα συνεχόμενες μέρες, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο περίπτερο, η Π.Ε. Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενώνουν τις δυνάμεις τους συνεχίζοντας την προβολή των μοναδικών τουριστικών, πολιτιστικών και γαστρονομικών εμπειριών που προσφέρει η Ημαθία σε κάθε επισκέπτη.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν ήδη ενεργά πολλοί τοπικοί φορείς όπως η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, η Ένωση Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας, ο Βοοτροφικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.