Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Αντιολισθητικός τάπητας για τα πλακάκια και εναλλακτής θερμότητας για την μικρή πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Νάουσας

Την έγκριση  της για προμήθεια  αντιολισθητικού τάπητα και  νέου εναλλάκτη θερμότητας τιτανίου για τη μικρή πισίνα του Δημοτικού έδωσε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάουσας στην συνεδρίαση της Δευτέρας.

mpapar

Ο δήμος θα προμηθευτεί ταπέτο 32 μέτρων μήκους και πλάτους 1,20 μέτρου, αντιολισθητικό, αντιβακτηριδιακού τύπου, ανοιχτής δομής χωρίς υπόστρωμα, το οποίο θα τοποθετηθεί στο διάδρομο με πλακάκια που οδηγεί στην πισίνα έξω από τα αποδυτήρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νάουσας στον Άγιο Νικόλαο. Η προμήθεια κρίνεται απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα λόγω ολισθηρότητας. Υπάρχει πολύ υψηλή επικινδυνότητα για τους δημότες και έχουν ήδη συμβεί πολλά ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο. Το συνολικό κόστος της προμήθειας προϋπολογίζεται στα 1.785,60 ευρώ.

Ακόμα ο δήμος Νάουσας θα προμηθευτεί νέο εναλλάκτη θερμότητας τιτανίου για τη μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νάουσας, καθώς εδώ και μήνες υπάρχει πρόβλημα με την θερμοκρασία του νερού.

hamkiou