Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Νικόλαος Κουτσογιάννης: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στην τοπική κοινωνία»

Την πρόθεσή του  να διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο της Νάουσας ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. του νομού, το βράδυ της Δευτέρας, 6 Φεβρουαρίου 2023. 

Στο «Κιόσκι», συνοδεία κρασιού και επιλεγμένων εδεσμάτων, ο επικεφαλής του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους κα. Άννα Βασιλειάδου από τα Ανθέμια και κ. Στέλιο Δάγγα από την Ειρηνούπολη, είχε την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους.
Μιλώντας για την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά το δημαρχιακό αξίωμα τόνισε πως προέκυψε από την ανάγκη να υλοποιηθούν όσα δεν υλοποιήθηκαν, δίνοντας ελπίδα στην τοπική κοινωνία, κάτι, που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «έχει χαθεί από τη σημερινή διοίκηση». Εμφανίστηκε αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας πως οι συνεργάτες του είναι νέοι άνθρωποι, εργατικοί κι αγωνιστές, με αγάπη για τον τόπο μας, που αντιδρούν στην υποβάθμιση και τη φθίνουσα πορεία της Νάουσας. Η απόφασή του να διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία είναι, όπως υπογράμμισε, προϊόν παρότρυνσης των ανθρώπων του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ και, κυρίως, πολιτών, που αγωνιούν για το μέλλον της περιοχής μας. 

kou

Ο κ. Κουτσογιάννης έκανε την αυτοκριτική του, παραδέχτηκε τα λάθη του, τόνισε όμως, ότι κανείς δεν μπορεί να του προσάψει ότι δεν ήταν εργατικός και δεν εργάστηκε για την ευημερία των Ναουσαίων.  

Κατηγόρησε τη σημερινή δημοτική αρχή για αδράνεια και παντελή απουσία οράματος, σημειώνοντας την ραγδαία και χωρίς φρένο πτώση του δήμου και την αδυναμία της σημερινής διοίκησής του να λειτουργήσει προς όφελος του τόπου. 

Ανακοίνωσε πως οι άξονες του προγράμματος της παράταξής του θ’ ανακοινωθούν μετά τις βουλευτικές εκλογές σε μεγάλη συγκέντρωση του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ. Βασικός άξονας, όπως αποκάλυψε, θα είναι η αξιοποίηση του αρχαιολογικού αποθέματος, που αφορά τη συνύπαρξη του Αριστοτέλη και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Έκανε λόγο για συνεργασία των τριών δήμων του νομού με στόχο την ανάπτυξη της Ημαθίας. 

Θετικό πρόσημο έδωσε στην προσπάθεια του κ. Γρηγόρη Μαρκοβίτη, λέγοντας πως «η συνεργασία είναι αναγκαία για όλους» και ότι «ο τόπος μας είναι βαριά άρρωστος και χρειάζεται τομές και ρήξεις». Τόνισε, μάλιστα, πως θα συνεργαστεί με όλους, προκειμένου να στηριχθούν καινοτόμες ιδέες και δράσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής σ’ αυτόν τον - κατά τα άλλα - ευλογημένο τόπο. 

kou