Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024
Follow Us
Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 1ο ΓΕΛ Νάουσας

Η τελετή απονομής τίτλων σχολικού έτους 2021-2022  στους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Νάουσας, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Σχολεία Πρεσβευτές Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Βέτλανς», του πολυχώρου πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς».

touna

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι στόχοι και τα πεπραγμένα του προγράμματος από τους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες. Το πρόγραμμα «Σχολείο - Πρεσβευτής» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS) δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να κατανοήσουν τα δικαιώματά τους ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μάθουν για τον ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ΩΔΗ ΣΤΗ ΧΑΡΑ του Μπετόβεν: Μουσική απόδοση του ύμνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την ορχήστρα του σχολείου.

Τους παρευρισκόμενους γονείς, συγγενείς, καθηγητές, συμμαθητές και φίλους των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καλωσόρισε η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Νάουσας κα. Σοφία Τσιχλακίδου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αθανάσιος Αλατζόγλου και η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, πρώην διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Νάουσας, Senior Ambassador κα. Μαριάννα Λούκα και εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων. Παρών στην τελετή ήταν και ο αντιδήμαρχος νεολαίας, παιδείας και αθλητισμού κ. Βασίλης Τζουβάρας.  

beeart