Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us
Ο απολογισμός και ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής-Όσα δήλωσε ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας στο «Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας με το βλέμμα στο μέλλον» (video+φωτορεπορτάζ)

Με την παρουσίαση του απολογισμού 2019-2022  και τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας «Με το βλέμμα στο μέλλον».

stetik

Τον συντονισμό της πρώτης ημέρας ανέλαβε η κα. Καλλιόπη Θεοδωροπούλου, ενώ χαιρετισμούς έκαναν η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκάιων  Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ακολούθησαν οι ομιλίες του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη (μέσω τηλεδιάσκεψης) και του υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου. Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου έκλεισε με τη παρουσίαση του απολογισμού 2019-22 και τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής από τον δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλα Καρανικόλα. Δείτε αναλυτικά στο video του inaoussa.gr εκτεταμένα στιγμιότυπα.

karste