Δευτέρα, Αύγουστος 03, 2020
Follow Us
 Πιο μακριά, πιο γεμάτα και πιο όμορφα μαλλιά με το Pro Longer της L'Oréal στο NANA HAIR SALON

Την λύση για τις φίλες που επιθυμούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους, γεμίζοντας  τις άκρες τους και αποκτώντας εντυπωσιακή αίσθηση και εικόνα δίνει το ΝΑΝΑ HAIR SALON με την βοήθεια του Pro Longer της L'Oréal Professionnel.

Στο NANA HAIR SALON το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εφαρμόζει πιστά το  πρωτόκολλο Serie Expert Pro Longer για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά, χαρίζοντας σας την εικόνα που πάντα επιθυμούσατε.

 pro

Η Serie Expert Pro Longer είναι ένας αποκλειστικός συνδυασμός FILLER-A100 και Αμινοξέων, που επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες. Το FILLER-A100, μία πατενταρισμένη τεχνολογία αποκλειστικότητα της L'Oréal Professionnel, διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας ενισχύοντας την πυκνότητα στις άκρες προσφέροντας αναδόμηση.

pro

Για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά

Ο Συμπυκνωμένος Ορός Κατά της Ψαλίδας, με τη δύναμη του FILLER-A100 και των Αμινοξέων, είναι η αποκλειστική υπηρεσία στο κομμωτήριο για μακριά μαλλιά με λεπτές άκρες. Χάρη στο πατενταρισμένο μόριο υψηλής συγκέντρωσης FILLER-A100, η πρωτοποριακή αυτή επαγγελματική σύνθεση εξασφαλίζει αμέσως ενδυνάμωση και πυκνότητα μακράς διάρκειας στις άκρες των μαλλιών.

pro

Δώστε τώρα μάκρος και ζωντάνια στα μαλλιά σας εφαρμόζοντας την Pro Longer της L'Oréal στο NANA HAIR SALON