Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
 Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις JuiceBox με 100% φυσικά φρούτα και λαχανικά από το Coffee box;

Τους χυμούς JuiceBox με 100% φυσικά φρούτα και λαχανικά σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το Coffee box στην Αλεξάνδρου Χωνού 6 στο κέντρο της Νάουσας.

Οι χυμοί JuiceBox με 100% φυσικά φρούτα και λαχανικά απευθύνονται όχι μόνο σε άτομα που ασχολούνται με την γυμναστική και το ευ ζην, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την βόλτα τους με την αποτοξίνωση.

Οι χυμοί της JuiceBox παρασκευάζονται την ίδια στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας και δεν περιέχουν συντηρητικά πρόσθετα σάκχαρα και χρωστικές ουσίες. 

Τους JuiceBox από το Coffee box μπορείτε να τους βρείτε και να τους απολαύσετε ως smoothies, frozen yogurt ή χυμό στις ακόλουθες γεύσεις: Ginger Purle (Μαύρο μούρο, μπανάνα, αρώνια, πιπερόριζα), Red Rum (Φράουλα, κεράσι, Chia, Strawberry, cherry, Chia), Pinky Blenders (Μπανάνα, βύσινο, νιφάδες βρώμης), D.TOX (Ανανάς, μάνγκο, μήλο, μέντα), Pop Eye (Σπανάκι, μπρόκολο, μήλο, μέντα).

bo

Απολαύστε τους JuiceBox σας με take away από το κατάστημα μας είτε κάντε την  παραγγελία σας στο 2332024446 ή στο viber στο 6948329002 ή μέσω efood για να τους φέρουμε εμείς στον χώρο σας.