Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us
Γνωρίστε τις ξεχωριστές κοπές του Black Angus από την Μ.Κ Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ»

Τα βοοειδή Black Angus θεωρούνται ξεχωριστά λόγω της μαρμαρώδους μορφής που έχει το κρέας τους.

Το ενδομυϊκό λίπος είναι αυτό που δίνει στο κρέας ξεχωριστή νοστιμιά και τρυφερότητα στο μαγείρεμα. Η Μ.Κ Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ» σας παρέχει μοναδικές κοπές του Black Angus ώστε να απολαύσετε στο έπακρο την ιδιαίτερη γαστρονομική της πρόταση.

Χτένι: Πρόκειται για ελάχιστα λιπαρό κομμάτι,  μαλακό και εύγευστο

Σιδηρόδρομος: Οι στηθοπλευρές που έχουν αρκετό ενδιάμεσο λίπος

Σπαλομπριζόλα: Τρυφερή και ζουμερή μπριζόλα που ξεχωρίζει

Το Black Angus της «Κρέατα Κωσταβάρας» είναι γνωστό ότι παράγει υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας και θεωρείται ως το καλύτερο στο κόσμο. Το μαύρο Angus προσφέρει βιολογικό και καθαρό από ορμόνες και αναβολικά κρέας, καθιστώντας το εξαιρετικά γευστικό και υγιεινό.

- Η Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» χάρη στο ευρύ δίκτυο διανομέων της σε όλη την Ελλάδα, έχει την δυνατότητα να παρέχει στην επιχείρηση σας (χώροι εστίασης, ταχυφαγεία κτλ) Black Angus ανάλογα με τις ανάγκες σε μεγέθη και ποσότητα, άμεσα και ποιοτικά.

Παράλληλα σε καθημερινή βάση ο χώρος του λιανικού εμπορίου στην περιοχή Στενημάχου Νάουσας (είσοδος Α4) σας περιμένει για να γνωρίσετε και να  προμηθευτείτε τις κοπές του Black Angus.

Η «Κρέατα Κωσταβάρας» σας παρέχει την δυνατότητα κατ΄οίκον παράδοσης delivery των προϊόντων της επιχείρησης καθ΄ολη την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της τηλεφωνώντας στο 2332 041291.