Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
Black Angus-Η απόλυτη γεύση στην «Κρέατα Κωσταβάρας»

Το κορυφαίο βόειο κρέας του κόσμου το, Black Angus μπορείτε να βρείτε στην Μ.Κ Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ».

Η «Κρέατα Κωσταβάρας» σε συνεργασία με την καταξιωμένη «Φάρμα Πλαστήρας» παρέχει στους φίλους της, μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία με το πιο υγιεινό, τρυφερό και πολύ πιο νόστιμο από τα υπόλοιπα, βόειο κρέας του Black Angus.

Τι είναι όμως το Black Angus;           

Η συγκεκριμένη ράτσα αναπτύχθηκε στη Σκωτία και την Ιρλανδία το 18ο αιώνα και σύντομα έγινε το σήμα κατατεθέν του ποιοτικού βόειου κρέατος, ενώ σήμερα θεωρείται κορυφαία στον κόσμο. Το μυστικό της ποιότητας βρίσκεται στο γεγονός ότι το Black Angus είναι ελευθέρας βοσκής και εκτρέφεται αποκλειστικά και μόνο με χορτάρι.

Το  κρέας  τους είναι πολύ τρυφερό, χωρίς βαριά μυρωδιά, εξαιτίας της πολύ προσεγμένης ελεύθερης εκτροφής τους, φυσικά χωρίς ορμόνες ταχείας ανάπτυξης. Χαρακτηρίζονται για την ομοιόμορφη και πλούσια σάρκα τους και το υψηλής ποιότητας κρέας τους.

Η Μ.Κ Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ» επιλέγει πάντα για εσάς τα ποιοτικότερα κρέατα των Ελλήνων παραγωγών ώστε να απολαμβάνετε  ξεχωριστές γεύσεις που θα απογειώσουν το τραπέζι σας. 

Μπορείτε να ξεκινήσετε τις παραγγελίες για το Πάσχα τηλεφωνώντας  2332041291, ενώ η «Κρέατα Κωσταβάρας» μπορεί να φροντίσει να φέρει την παραγγελία σας μέχρι την πόρτα του σπιτιού σας μέσω της υπηρεσίας παράδοσης κατ΄οίκον.