Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Νάουσα: Δραστηριότητες στο σπίτι για όλους τους μαθητές της πόλης

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να #μένουμε_σπίτι, ωστόσο η Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας συνεχίζει να προσφέρει το εκπαιδευτικό της έργο στην τοπική κοινωνία με κάθε διαθέσιμο τρόπο.

Για το λόγο αυτό, η ομάδα της Ακαδημίας στηρίζει την προσπάθεια όλων των μαθητών και γονέων που μένουν στο σπίτι και προσφέρει:

Σε όλα τα παιδιά της Νάουσας (4-14 ετών): Ένα πρόγραμμα της με 13 διαφορετικές δραστηριότητες για το σπίτι, πειράματα, εφαρμογές και κατασκευές

Στους μαθητές της Ακαδημίας Ρομποτικής Νάουσας: Project, ασκήσεις προγραμματισμού, quiz και βίντεο Ρομποτικής για το σπίτι μέσω του Club Σπουδαστών της Ακαδημίας.

Έτσι, όλοι οι μαθητές και γονείς της πόλης μπορούν να συνδυάσουν παιχνίδι και γνώση μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν στο σπίτι μόνα τους ή μαζί με τους γονείς!

Για να δείτε τις δραστηριότητες της Ακαδημίας πατήστε εδώ: https://bit.ly/3dZ9iYj

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο σπίτι, για όλους τους μαθητές της Βέροιας!

Με μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε να στηρίξει η Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ Βέροιας τους μαθητές της πόλης τώρα που #μένουν_σπίτι, προσφέροντας το εκπαιδευτικό της έργο για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι.

Στη σελίδα www.robotikiakadimia.gr, η ομάδα της Ακαδημία δημιούργησε, συγκέντρωσε και προσφέρει πακέτα δημιουργικής απασχόλησης για το σπίτι με δραστηριότητες Ρομποτικής, πειράματα, προγραμματιστικές εφαρμογές κλπ, οι οποίες είναι ελέυθερες για όλους τους μαθητές της πόλης, ηλικίας 4-16 ετών.

Έτσι, όλοι οι μαθητές της πόλης έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν παιχνίδι και γνώση μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν στο σπίτι μόνα τους ή μαζί με τους γονείς!

Για να δείτε τις δραστηριότητες της Ακαδημίας πατήστε εδώ: https://bit.ly/2ReGkdl