Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us

iceΜε τον υδράργυρο στα ύψη το καλοκαίρι στη Νάουσα έχεις δυο εξαιρετικές επιλογές, Άλσος Αγίου Νικολάου και δροσιστικούς πειρασμούς στο «Grappa Φράπα».

Στο καταπράσινο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας το  café- bar «Grappa-Φράπα» σας περιμένει να απολαύσετε τις μοναδικές γεύσεις παγωτού της εταιρείας ALFA.


Από επιλεγμένες πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς, αγνά γλυκά κουταλιού και σιρόπια, χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ύλες, χρώματα και συντηρητικά, που σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τεχνική ανάμιξης που ακολουθείται, προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πλούσιας υφής και χαρακτηριστικού αρώματος φρούτων τα παγωτά της ALFA στο «Grappa Φράπα» θα σας καταπλήξουν.

Αν πάλι προτιμάτε ένα παγωμένο milkshake, το «Grappa Φράπα» σας παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών που θα «απογειώσουν» την γεύση σας.


Για τους παραδοσιακούς τώρα, οι σπιτικές λεμονάδες από αγνά και μόνο υλικά, θα ξυπνήσουν παλιές ευχάριστες αναμνήσεις.


Όποια και είναι η αγαπημένη σας δροσιστική επιλογή το café- bar «Grappa-Φράπα» σας την προσφέρει σε ένα ειδυλλιακό σημείο κάτω από την σκιά των πλατανιών, δίπλα στο ποτάμι, μέσα στο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Δες ακόμα: Ατελείωτο παιχνίδι για τα μικρά παιδιά στην αυλή του «Grappa Φράπα»