Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us

foΜια ακόμα συναρπαστική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά που συμμετέχουν στο enjoy sports junior camp.

Το πρωί της Τετάρτης συνοδεία των εκπαιδευτικών Λητώ Μπίτζιου και Φώτη Παπουτσή, τα παιδιά βρέθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, όπου και διδάχθηκαν τα βασικά της κολύμβησης και έπαιξαν στο νερό.

Στην διδασκαλία των παιδιών βοήθησε ο γυμναστής της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» κ. Βασίλης Λαζαρίδης, τον οποίο τα μέλη του enjoy sports junior camp ευχαριστούν θερμά για την όλη υποστήριξη και βοήθεια κατά την διάρκεια του camp.

Ο κ. Λαζαρίδης συνόδευσε τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά του enjoy sports junior camp στην μεγάλη πισίνα όπου και τους δίδαξε τα βασικά style κολύμβησης.

Η κα. Λητώ Μπίτζιου και ο κ. Φώτης Παπουτσής ανέλαβαν την εκμάθηση κολύμβησης μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια στα μικρότερα παιδιά του enjoy sports junior camp.

Φυσικά από την επίσκεψη στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι και οι υποβρύχιες φωτογραφίες και video των παιδιών.

Δείτε το video:

Το enjoy sports junior camp θα λειτουργήσει μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου για αυτό όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν ενημερωθούν στα τηλέφωνα:

6988186857 – 6983312234- 2332057090

Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ , Παπουτσής Φώτιος, Κάππας Δημήτριος

*Για τα παιδιά 4 έως 6 ετών( Τμήμα bambini) το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο.