Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us

loftΤο LOFT-espresso cocktail bar αποτελεί τον αγαπημένο all day προορισμό στη Νάουσα.

Στον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του το LOFT-espresso cocktail bar κατάφερε προσφέροντας υψηλής ποιότητας παροχές στους φίλους του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κόσμου που αναζητούσε ένα φιλικό και συνάμα ιδιαίτερο περιβάλλον στη Νάουσα.


Την εξαιρετική διακόσμηση του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου του LOFT ανέλαβε ο Στέργιος Τασιώνας.



Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, με βαθύ σεβασμό στους πολίτες έχουν φροντίσει ώστε ο χώρος του καταστήματος να πληροί στο έπακρο τον κανονισμό λειτουργίας κοινόχρηστων χώρων, προσφέροντας παράλληλα την δυνατότητα σε αυτούς  ασφαλή και ανεμπόδιστη διέλευση.


Από νωρίς το πρωί το LOFT σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες café απο την KIMBO GRAN GOURMET, ένα blend από εξαιρετικές ποικιλίες, γεμάτο σώμα και έντονη γεύση. Ιδανικό για όσους αγαπούν να επιδοθούν στην απόλαυση του espresso, ο KIMBO GRAN GOURMET είναι το αποτέλεσμα της επιδέξιας και σχολαστικής επεξεργασίας με την υπογραφή και το άρωμα KIMBO.


Χαμογέλα στον καθρέφτη...Κάν’ το αυτό κάθε πρωί και θα αρχίσεις να βλέπεις μια τεράστια διαφορά στη ζωή σου..

Yoko Ono


Όσο η ώρα περνά το τοπικό τσίπουρο και οι παγωμένες μπύρες του LOFT, συνοδεία μεγάλης ποικιλίας εκλεκτών εδεσμάτων συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.


Όταν πέφτει η νύχτα το LOFT,  μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο cocktail bar. Οι μουσικές επιλογές, η ατμόσφαιρα και  η ποιότητα των ποτών και η ευρεία γκάμα των cocktail που επιμελούνται με ιδιαίτερη φροντίδα οι bartenders του LOFT αποτελούν εχέγγυο για μια ονειρεμένη βραδιά.

LOFT-loves coffee brunch cocktail and music...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 3 Νάουσα