Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us

lorealΗ Άνοιξη είναι εδώ και το κομμωτήριο fairy hair της Βούλας Καραΐσκου την υποδέχεται με μια μοναδική προσφορά.

Η εποχή της αναγέννησης μας χτυπά την πόρτα και εμείς την υποσχόμαστε με μια άκρως συμφέρουσα προσφορά, αναζωογονώντας την περιποίηση και το styling των μαλλιών μας.

Το κομμωτήριο fairy hair με την άψογη συνεργασία του με την L’ OREAL, σας παρέχει τα αγαπημένα σας προϊόντα σε προσφορά 40%. Μέχρι εξάντλησης των προϊόντων του  κομμωτηρίου fairy hair θα μπορείτε να προμηθευτείτε σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές (-40%) την θεραπευτική σειρά της L’ OREAL (instant clear, pure resource, sensi balance, density advanced).


Ολόκληρη την σειρά της L’ OREAL expert (volumetry, nutrifier, vitamin color, absolute reaper, pro ketine, liss unlimited)


Καθώς και όλα τα προϊόντα της tecni art (wild stylers, dual stylers, fix max, pli, glow, depolish, πυλοί, υγρές λακ, αφροί, λακ μέτρια και σκληρή)


Ανανεώστε ή εμπλουτίστε τα προϊόντα περιποίησης και styling των μαλλιών σας εκμεταλλευόμενοι την μοναδική προσφορά του κομμωτηρίου fairy hair της Βούλας Καραΐσκου που θα είναι σε ισχύ μέχρι την εξάντληση των προϊόντων.

Δες ακόμα: fairy hair