Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us

contΜια ακόμα εξαιρετική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά η Νανά Σίνου, ιδιοκτήτρια του NANA HAIR SALON.

Την Δευτέρα η Νανά Σίνου συμμετείχε στο σεμινάριο της well studiο, για Contouring Collection για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017.

«Στην Contouring Collection το κούρεμα, το χρώμα και το styling συνεργάζονται με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα κάθε γυναίκας»

Το contouring όπως το ξέραμε έχει πάρει νέα τροπή και γίνεται η πιο καυτή τάση της σεζόν, φτάνοντας σε νέα επίπεδα με την Wella Professionals.

contΗ εξατομικευμένη, χειροποίητη τεχνική χρώματος προσαρμόζεται στο πρόσωπο κάθε γυναίκας, έτσι ώστε να βελτιώσει καλύτερα τα χαρακτηριστικά της.

Μέσω της επιλογής χρώματος και σωστής τοποθέτησης του, ο όρος contouring επαναπροσδιορίζεται με μια premium έκδοση αυθεντικότητας.

Η χρωματική παλέτα της Wella Couture Color, δημιουργεί σουρεαλιστικά, υπερ-προσαρμοσμένα λουκς, ιδανικά για να μεταμορφώσουν ολικά την εμφάνιση κάθε γυναίκας.

Μερικές από τις αρχές της Ultra Contouring Collection είναι η τοποθέτηση εκφραστικού χρώματος και η επιλογή χρωμάτων, το επαγγελματικό κούρεμα που γίνεται η βάση του λουκ και το γεγονός ότι κάθε υφή αναδεικνύεται με τρόπο που ενισχύει το σχήμα και την ισορροπία της δημιουργίας.

«Στην Contouring Collection μας το κούρεμα, το χρώμα και το styling συνεργάζονται με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα κάθε γυναίκας»

ULTRA SLEEK


Το contouring εφαρμόζεται σε ίσια μαλλιά και γίνεται πολυτελές. Μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση εμπνευσμένη από την ομαλή και σέξι κομψότητα, η οποία αναδεικνύει τη σούπερ πολυτελή απαλότητα με τα δημιουργικά σχέδια των θερμών και ψυχρών αποχρώσεων της άμμου – μια οπτική ψευδαίσθηση πολλαπλών διαστάσεων.

ULTRA DEPTH


Στο Ultra Depth δημιουργείται μια δροσερή παραφωνία του νεανικού και τολμηρού. Μακριές, textured υφές συνδυάζονται με ένα διάφανο περίγραμμα το οποίο αναδεικνύει το πρόσωπο και τονίζει την αθωότητα του λουκ. Δημιουργώντας τη ψευδαίσθηση της κίνησης και της δομής, το ύφος δίνει εξαιρετικό βάθος για μια χαριτωμένη και παράλληλα ροκ αίσθηση.

ULTRA EDGE

Το Afro γίνεται trend statement σε αυτό το εξαιρετικό και ακραίο λουκ. Φωτισμένο χρώμα υπογραμμίζει τις γραμμές των μαλλιών και επιμηκύνει το πρόσωπο εντείνοντας τα ήδη ισχυρά χαρακτηριστικά του, για να αποδωθεί μια επιπλέον δόση προσωπικότητας. Η Contouring Collection μετατρέπει το Afro, σε Ultra Edge.

ULTRA CRUSH


Στο Ultra Crush λουκ, γνωρίζουμε τη καινούργια τάση στο κόκκινο. Το χρώμα αντανακλά το ανοιχτόχρωμο δέρμα και κάνει πιο έντονη την υφή του στυλ. Αυτομάτως, αυτή η λεπτομέρεια δίνει σε όποιον δοκιμάσει το συγκεκριμένο λουκ, απόλυτα κουλ διάθεση.

ULTRA GRUNGE


Η δροσιά της Ανατολικής Ευρώπης είναι εμφανής στο Ultra Grunge. Χειραγωγώντας τα χρώματα και εφαρμόζοντας το contouring σε περιοχές που το κούρεμα «αποσυνδέεται», δημιουργείται βάθος και ενισχύονται τα χαρακτηριστικά, αποδίδοντας το τέλειο, ατελές λουκ. Το παγωμένο ξανθό, μετατρέπεται σε Ultra Grunge.

Το σχεδόν διάφανο δέρμα συνδυάζεται με ένα χρυσό bob, το οποίο εκπέμπει το φως του ήλιου. Το Ultra Bowl χρησιμοποιεί το contouring για να δημιουργήσει ένα μοντέρνο, στρογγυλεμένο bob, δίνοντας την ψεύδαισθηση του τρισδιάστατου σχήματος και παράλληλα αναδεικνύοντας το λευκό, σκανδιναβικό δέρμα του μοντέλου.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούμε να κλείνετε ραντεβού

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά στο 2332022550

Δες ακόμα: ΝΑΝΑ HAIR SALON