Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us
ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Με την συμμετοχή εκατό (100) σχεδόν εκπαιδευτών, διαιτητών και αθλητών διεξήχθη  στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, κατά το τριήμερο 17-19 Μαρτίου, Διεθνές - Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο και Διεθνές Σεμινάριο Εκπαιδευτών.

Διοργανωτής ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwon-do Πολίχνης, με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν σε υψηλό επίπεδο από τον Κορεάτη Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της I.T.F. Grand Master Hwang Ho Yong 9 DAN ο οποίος ήταν και ο κεντρικός εισηγητής, με βοηθό εισηγητή τον Master Ελευθέριο Πολυδώρου 7 DAN, πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της I.T.F.

Το Taekwon-do της Νάουσας συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση με τον προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη 6 DAN ο οποίος κατά την πρώτη ημέρα εξετάστηκε επιτυχώς για τον τίτλο του Διεθνούς Εκπαιδευτή (International Instructor) και τους αθλητές Δημητριάδου Νένα 2 DAN, Καρυπίδου Βαρβάρα 2 DAN και Δουλγερίδη Χριστόφορο 1 DAN. Το σεμινάριο αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για εμπλουτισμό των γνώσεων, με την καθοδήγηση ενός μεγάλου Δασκάλου που θήτευσε επί σειρά ετών δίπλα στον αείμνηστο ιδρυτή της Κορεάτικης Πολεμικής Τέχνης της Αυτοάμυνας, Στρατηγό Choi Hong Hi.