Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Εντός έδρας ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη (video+φωτορεπορτάζ)

Οι απουσίες και η κόπωση στοίχισαν τη νίκη για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη στον αγώνα πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας.

termpa

Η ομάδα του Ζαφειράκη εμφανώς επηρεασμένη από τις απουσίες κομβικών παικτών της (δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μπιλιούρης, ενώ ο Βασίλης Πουρλίδας αγωνίστηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο), δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τον Ζαφειράκη να είναι μπροστά στην λήξη του με 17-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στην απόδοση τους και χάρη στην ευστοχία τους κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 9 πόντων στην λήξη του ημιχρόνου με 24-33.

Η είσοδος του Βασίλη Πουρλίδα στον αγώνα, σε συνδυασμό με την αμυντική προσήλωση  της ομάδας της Νάουσας, έδωσαν ώθηση στον Ζαφειράκη που κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ στην λήξη του τρίτου δεκαλέπτου σε 54-54.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Νίκου Τούφα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική καθώς οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών ήταν ψυχραιμότεροι και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 62-77

(17-16)(24-33)(54-54)(62-77)

Ζαφειράκης (Τούφας):  Πουρλίδας Β-14, Κολτσάκης, Βάιγκαντ-12, Δημάκας-11, Ζιάνης, Σκουλαριώτης-11, Πουρλίδας Δ, Μπιλιούρης Α-6, Τσίλης Δ-2, Μίσκος, Σμέρνος Δ, Μουρατίδης-6

kioube