Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Με την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς, το Taekwon-do της Νάουσας διοργάνωσε μια μοναδική προπονητική εμπειρία για τους  αθλητές της αγωνιστικής του ομάδας.

Το 1ο ορεινό προπονητικό καμπ του Συλλόγου διεξήχθη το τριήμερο 29, 30 & 31 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του ξενοδοχείου Naoussa Mountain Resort στον Άγιο Παύλο Νάουσας. Οι δώδεκα (12) αθλητές που συμμετείχαν συνδύασαν προετοιμασία και αναψυχή στο πανέμορφο ορεινό τοπίο μας και δοκίμασαν τις αντοχές τους σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα που περιλάμβανε καθημερινά τρεις προπονήσεις για βελτίωση της φυσικής κατάστασης, του τεχνικού επιπέδου και της αγωνιστικής τακτικής. Υπεύθυνος του σχεδιασμού του καμπ και συνοδός των αθλητών ήταν ο προπονητής Δημητριάδης Παναγιώτης ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος όχι μόνο από την προσπάθεια τους να αντεπεξέλθουν στο πρόγραμμα αλλά κυρίως για το ήθος και τον χαρακτήρα τους αφού ήταν άψογοι στην συμπεριφορά τους κατά την διαμονή και την προετοιμασία τους στους χώρους του προπονητικού κέντρου (να σημειωθεί ότι κατά τις ίδιες ημέρες, στις εγκαταστάσεις διέμεναν & προπονούνταν δύο ακαδημίες ποδοσφαίρου από Θεσσαλονίκη και Λάρισα).

Το προπονητικό καμπ του Συλλόγου τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) κος Ζωγράφος Μιχαήλ ο οποίος επισκέφτηκε το απόγευμα της δεύτερης ημέρας τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση των αθλητών, τους οποίους παρότρυνε να συνεχίσουν την σκληρή προσπάθεια και να θέτουν στόχους στην ζωή τους. Στο τέλος του καμπ οι αθλητές αποχώρησαν με τις πιο όμορφες εντυπώσεις, εκφράζοντας την επιθυμία την επόμενη φορά να διαρκέσει ακόμη περισσότερες ημέρες.