Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Ευκαιρία να αλλαχθούν τα παμπάλαια ταμπλό και οι μπασκέτες του κλειστού γυμναστηρίου Νάουσας

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας με σκοπό σύντομα να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις και οι αγώνες των ομάδων της Νάουσας.

dona

Στην όλη αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου δεν πρέπει να μείνουν εκτός οι αλλαγές στα ταμπλό και τις μπασκέτες που έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από τα χρόνια χρήσης από χιλιάδες αθλητές της Νάουσας.

Επί δεκαετίες οι χώροι άθλησης στη Νάουσα είναι το επίκεντρο και μια από τις λιγοστές απολαύσεις των παιδιών και πρέπει παράλληλα με τις εργασίες του κλειστού γηπέδου να φροντίσουν οι υπεύθυνοι για την προμήθεια και την τοποθέτηση νέων υλικών στους χώρους του. Άλλωστε αν επιθυμούμε κάποια στιγμή η Νάουσα να αποτελέσει ξανά επιλογή για προετοιμασία ομάδων μπάσκετ (μην ξεχνάμε την Εθνική Ελλάδος που για χρόνια επέλεγε τη Νάουσα για την προετοιμασία της) θα πρέπει να υπάρχει και ο σύγχρονος και κατάλληλος υλικός εξοπλισμός.

Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για μια ολική μεταμόρφωση του κλειστού γηπέδου που μόνο θετικά έχει να φέρει στην ποιότητα και την οικονομία της Νάουσας.

Ευελπιστούμε οι αρμόδιοι να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε χαρούμε όλοι ένα σύγχρονο, ασφαλές και γεμάτο κόσμο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας. 

mpakar