Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us

provΜε τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας το «Καρπούζι» είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να «καταλάβει» το inaoussa.gr.

Στους χώρους του ΚΑΠΗ Νάουσας όπου και πραγματοποιούνται οι τελευταίες πρόβες της θεατρικής ομάδας το «Καρπούζι» μας υποδέχτηκαν οι Τρύφων Γιαβάλκας, Ματίνα Τσένκου, Μαρία Καραϊσάρογλου, Γιάννης Καραμπέλκος, Γρηγόρη Γκιούρος, Εύη Σμέρνου, Νίκος Θεοδωρίδης (από την παρέα «του καρπουζιού» έλειπαν η Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου και ο μικρός πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός Θεοχάρης Χατζηιωαννίδης). Με αφορμή την παράσταση «Τι δεν καταλαβαίνεις;» που θα ανέβει για 4 μόνο παραστάσεις στο δημοτικό θέατρο Νάουσας την Παρασκευή 5/2, το Σάββατο 6/2, την Κυριακή 7/2 και την Δευτέρα 8/2 στις 21:00 με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ, μας δίνουν λεπτομέρειες για την παράσταση τους.


provΓια το «Τι δεν καταλαβαίνεις;» την κωμωδία του Γιάννη Καραμπέλκου οι συντελεστές μας είπαν:

Για την προετοιμασία της θεατρικής παράστασης-(Γιάννης Καραμπέλκος): Τα παιδιά φέτος έχουν κάνει ένα θαύμα, σε ένα έργο αρκετά δύσκολο και μόλις σε δυο μήνες έχουμε καταφέρει να ετοιμάσουμε μια καλή παράσταση. Με μόλις τρεις ώρες πρόβα ανά τρεις ημέρες λόγω των προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων όλων μας καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας το έργο.

Λίγα λόγια για την παράσταση-(Γιάννης Καραμπέλκος): Πολλοί θα το δουν, διαφορετικά πράγματα θα καταλάβουν ενδεχομένως. Κάποιο θα σταθούνε στην κρεβατοκάμαρα, κάποιοι θα εστιάσουνε στα ρουσφέτια, άλλοι απλά θα πουν πως όλα αυτά τα γνώριζαν ήδη… Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι όλη αυτήν την περίεργη και δυσάρεστη κατάσταση που ζούμε στην Ελλάδα και παγκοσμίως να την περάσω με χιούμορ στο έργο.

Τι είχες στο μυαλό σου όταν έγραφες την παράσταση;

Πάντα όλοι μας κατηγορούμε αυτό που βρίσκεται πάνω, αλλά και εμείς οι από κάτω είμαστε ακριβώς το ίδιο. Και αν ήμασταν στην θέση τους τι θα κάναμε; Μάλλον τα ίδια θα κάναμε και εμείς…


Οι ρόλοι της θεατρικής παράστασης «Τι δεν καταλαβαίνεις;»

Το κάθε πρόσωπο που συμμετέχει στην θεατρική παράσταση αντιπροσωπεύει και κάτι… Στο τέλος της παράστασης θα μάθουμε τι…

Τυχαίνει σε αυτό το έργο οι ήρωες της παράστασης να έχουν τα πραγματικά ονόματα των πρωταγωνιστών (μόνο η Εύη Σμέρνου και ο πρέσβης δεν έχουν)


Η Ματίνα Τσένκου υποδύεται μια λαϊκή τραγουδίστρια, μπουζουκτσού, σύζυγος του νομικού συμβούλου του υπουργού, που έχει στην πλάτη της ήδη ένα χρυσό δίσκο. Αλλά έχει ως στόχο να φτάσει στην Eurovision και για το καταφέρει αρχίζει τα γλειψίματα, τα ρουσφέτια και τα μέσα για να επιτύχει τον σκοπό της.

Η Μαρία Καραϊσάρογλου υποδύεται την σύζυγο του υπουργού οικονομικών. Διαπρέπει εδώ και χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και κρατάει στα χέρια της, την μουσική βιομηχανία της χώρας.


Ο Τρύφων Γιαβάλκας υποδύεται τον νομικό σύμβουλο του υπουργού οικονομικών, πολύ φίλος του υπουργού, νομίζει πως είναι διάνοια και κάνει τα πάντα ώστε ο φίλος του υπουργός οικονομικών να γίνει πρωθυπουργός.

Ο Γιάννης Καραμπέλκος υποδύεται τον υπουργό οικονομικών, τυχαία ή όχι και τόσο τυχαία ο Γιάννης με τα τρία (ν). Βάλαμε ένα (ν) παραπάνω γιατί μας λείπει από την πολιτική σκηνή της χώρας και πρέπει να το αναπληρώσουμε.


Ο Γρηγόρης Γκιούρος υποδύεται τον ντεντέκτιβ, τον έχει βάλει η σύζυγος του υπουργού να κατασκοπεύσει την κρυφή ζωή του…


Ο μικρός Θεοχάρης Χατζηιωαννίδης είναι μόλις 9 ετών και είναι ο γιος του ντεντέκτιβ, ένας πολύ σημαντικός ρόλος που θα αποκαλύψει πολλά…


Η Εύη Σμέρνου υποδύεται την Ρουσλάνα, μια ουκρανή εντελώς διαφορετική από όσες έχουμε γνωρίσει στα θεατρικά δρώμενα της χώρας μας. Μια ουκρανή υδραυλικό…

Ο Νίκος Θεοδωρίδης υποδύεται τον πρέσβη των Η.Π.Α, ο μόνος ξεκάθαρος ρόλος από την αρχή μέχρι το τέλος της παράστασης.

Η Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου σε ρόλο έκπληξη…


Σε ένα πραγματικά υπέροχο κλίμα όλοι οι συντελεστές της παράστασης δεν σταμάτησαν να σατιρίζουν ο ένας τον άλλο. Τα υπονοούμενα και οι «μπηχτές» έδωσαν και πήραν, μένει να δούμε τι θα γίνει επί σκηνής και έρθει η ανατροπή…  Μια κωμωδία με τραγούδια και χορογραφίες  που όλοι οι κάτοικοι της Νάουσας πρέπει να δουν…

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ : ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΟΥΚΑ- ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΗΧΟ-ΦΩΤΙΣΜΟΥ: ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΠΗΔΑΣΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ Κα ΑΘΗΝΑ ΜΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ-ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΗΝΙΚΩΝ

ΧΟΡΗΓΟΙ:ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΑΝΤΗ-HABBO-Ζαχαροπλαστείο  Σούλα-ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΔΩΡΑ

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΔΑΛΑΜΑΡΑ ΓΙΩΡΓΟΥ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΑΦΕ ΑΛΛΟΥ-ΣΠΟΝΔΗ-ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΜΠΙΛΗΣ-FREE SOCIAL KAFE-LIEBE-ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ MEAT CORNER-ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΤΕΡΨΙΣ

ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ ΓΙΑΒΑΛΚΑ-HOTEL SFENDAMOS-HOTEL VILLA ANTHEMIA- ΕΠΙΠΛΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ


Παρασκευή 5/2,  Σάββατο 6/2, Κυριακή 7/2 και  Δευτέρα 8/2 στις 21:00 με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ στο δημοτικό θέατρο Νάουσας

mamoutzisgeorgantas