Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024
Follow Us

swimΤην ευκαιρία να συνομιλήσει με τον χρυσό ολυμπιονίκη στα 100 μέτρα πεταλούδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη είχε το απόγευμα της Παρασκευής το inaoussa.gr. O Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ο προπονητής του Καλλίτσαρης Τάσος βρίσκονται στη Νάουσα μετά από πρόσκληση του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» για να παραβρεθούν στην βασιλόπιτα του ομίλου το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 στον όροφο του café ΝΕΟΝ.

Τον χρυσό Παραολυμπιονίκη μας, τον πετύχαμε την ώρα της προπόνησης του στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, σε ένα εξαιρετικό χιονισμένο τοπίο και μας μίλησε για την παρουσία του στη Νάουσα, τα σχέδια του αλλά και τους νεαρούς κολυμβητές της Νάουσας.


Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης: «Έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές το δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, τόσο για τους χειμερινούς αγώνες ΑΜΕΑ που γίνονται εδώ, όσο για προπονήσεις. Το κλίμα στη Νάουσα είναι πάντα πολύ ζεστό, έτσι και τώρα με μεγάλη χαρά και τιμή ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» για να συμμετέχουμε στην κοπή της βασιλόπιτας του το απόγευμα του Σαββάτου.  Αναφορικά με τους στόχους για την φετινή χρονιά ο  Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης μας δήλωσε: «Φέτος στόχος μας είναι η συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μεξικό, μια καλή επίδοση στους αγώνες και ένα ακόμα μετάλλιο».  Για τα παιδιά που κολυμπούσαν πλάι του κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο χρυσός Παραολυμπιονίκη μας δήλωσε πως: « Τα παιδιά πρέπει να έχουνε στόχους, ακόμα και όταν θεωρούν πως «έπιασαν ταβάνι» θα πρέπει να θέτουν νέους στόχους, έτσι ώστε να γίνει η κολύμβηση μια περιπέτεια για αυτά».


Ο προπονητής του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, κ. Καλλίτσαρης Τάσος μιλώντας στο inaoussa.gr δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να βρισκόμαστε στην πόλη της Νάουσας. Πραγματικά οι εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου Νάουσας είναι εξαιρετικές αλλά και τα παιδιά που είναι υπεύθυνοι για αυτό είναι πάντα φιλόξενοι και δίπλα μας. Ερχόμαστε αρκετές φορές στη Νάουσα τα τελευταία χρόνια, τόσο οι προετοιμασίες όσο και οι αγώνες που γίνονται εδώ είναι πολύ υψηλού επιπέδου και εύχομαι και τα επόμενα χρόνια το δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας να διατηρηθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται. Συνάμα να λειτουργήσει και το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο άλσος του Αγίου Νικολάου (Βέρμιον) ώστε να αποτελέσει η Νάουσα πόλο έλξης για ομάδες, προετοιμασίες και για αθλητικό τουρισμό.


Θα ήθελα να ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον Όμιλο Κολύμβησης «Νάουσα» για την τιμή και την πρόσκληση να παρευρεθούμε στην κοπή της πίτας του και να μπορέσουμε να μιλήσουμε με τα παιδιά του ομίλου για τις εμπειρίες μας, τονίζοντας τους πως όταν θέτουν στόχους και προσπαθούμε για αυτούς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

epoxes