Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Νάουσας, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας «Γεώργιος Βούτυρας», στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Ελισάνθη Κωστοπούλου, μέλος της προσωρινής διοίκησης του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού Ημαθίας, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Μαριάννα Παπαδοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας Πέλλας.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για διατάξεις που, όπως επισημαίνουν, διευρύνουν την ευελιξία του εργάσιμου χρόνου, υποβαθμίζουν την πλήρη απασχόληση και δυσχεραίνουν τον προγραμματισμό της ζωής των εργαζομένων. Ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου και διεκδίκησαν σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μείωση του εργάσιμου χρόνου και αξιοπρεπείς αμοιβές. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
https://inaoussa.gr/naousa/19138-naousa-apergiaki-kinitopoiisi-me-sygkentrosi-kai-poreia-enantia-sto-neo-ergasiako-nomosxedio#sigProIda06d5e61ab