Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27, 2024
Follow Us
Παρέδωσε τον 3ο απινιδωτή στο 9ο δημοτικό σχολείο ο ARTVILLE-ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΝΑΟΥΣΑΣ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού Χρήστος Λαναράς (Βέτλανς) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η παράδοση του 3ου απινιδωτή στο 9ο  δημοτικό σχολείο από τον ARTVILLE - ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Μετά το 1ο και το 10ο δημοτικό, σειρά είχε το 9ο δημοτικό σχολείο να λάβει ως προσφορά από τον σύλλογο έναν απινιδώτη με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις δράσεις του ARTVILLE - ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Βαρούδης που αναφέρθηκε στους λόγους που παρακίνησαν τον σύλλογο στην συλλογή χρημάτων για την αγορά των απινιδωτών και την ανάγκη για συμμετοχή σε εθελοντικές ομάδες της Νάουσας.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση έκαναν ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού του δήμου Νάουσας κ. Στέλιος Δάγγας, η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Ημαθίας κα. Λίνα Τουπεκτσή, η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Ημαθίας κα. Τζωρτζίνα Αθανασίου, ο ιατρός και  ο  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας κ. Ανδρέας Αϊδίνης. Όλοι τους αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της ύπαρξης απινιδωτή στα σχολεία και εξήραν την μεγάλη προσπάθεια τους συλλόγου για την προσφορά αυτήν.  

Εκ μέρους του σχολείου τον απινιδωτή παρέλαβε ο υποδιευθυντής κ . Θεόδωρος Αλδάκος που ευχαρίστησε θερμά τον ARTVILLE - ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΝΑΟΥΣΑΣ για την προσφορά του τόσο στο 9ο δημοτικό σχολείο, όσο και στην κοινωνία της Νάουσας.