Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2024
Follow Us
Ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: «ΠΑΙΔΙ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς»  από Κέντρο Εκπαίδευσης "Ναουμίδου" σε συνεργασία με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" (video+φωτορεπορτάζ)

Ομιλία με  θέμα «ΠΑΙΔΙ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΙΑ από το Κέντρο Εκπαίδευσης "Ναουμίδου" σε συνεργασία με "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή ο υπεύθυνος σπουδών και κατάρτισης του Κέντρου Εκπαίδευσης "Ναουμίδου" κ. Αναστάσης Τσίτσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το έργο συλλόγων της Νάουσας που διακρίνονται για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Για τον σύλλογο «ΠΝΟΗ», μίλησε η κα. Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου, για το συσσίτιο τράπεζα αγάπης Νάουσας ο κ.  Φερλαχίδης Βασίλειος, για το ΥΦΑΔΙ η κα. Ευγενία Ζάλιου, για τον Ερυθρό Σταυρό η κα. Σοφία Τριανταφυλλίδου, για την Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Ναούσης η κα. Βίκυ Σμυρλή – Δεληχρήστου και για τους φίλους νοσοκομείου Νάουσας η κα. Αργυρώ Βογιατζή.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κα. Χρήστος Σωζόπουλος, Ψυχολόγος MSc από το Χαμόγελο του Παιδιού, που ανέπτυξε τα θέματα της ομιλίας: Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο: Εθισμός, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Διαδικτυακός Εκφοβισμός-Παρενόχληση (Cyberbullying), Διαδικτυακή Αποπλάνηση, Ενδοοικογενειακές συγκρούσεις λόγω χρήσης διαδικτύου, Κοινωνική απομόνωση, Μείωση σχολικής επίδοσης, Διαταραχές στην ψυχική υγεία κ.α. και Στρατηγικές και χρήσιμες συμβουλές για μαθητές και γονείς.