Δευτέρα, Σεπτέμβριος 02, 2024
Follow Us
 Υπέροχη μουσική βραδιά με τον Κωνσταντίνο, τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και την Ελευθερία Ορδουλίδου στην εκδήλωση της Ε.Λ.Π.Ν (video+φωτορεπορτάζ)

Μια υπέροχη μουσική βραδιά καλοκαιριού χάρισε στο κοινό της Νάουσας η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με special guest την Ελευθερία Ορδουλίδου, μάγεψαν τον κόσμο που στήριξε ενεργά την εκδήλωση της Ε.Λ.Π. Ν για την στήριξη του εργαστηρίου συντήρησης βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως.

Τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε θερμά ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φώτης Φανιάδης, που στάθηκε στην προσφορά του Δ.Σ, των εθελοντών και του κόσμου για δράσεις της Λέσχης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από την  Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», ο κ. Δημήτρης Μάντσιος, ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και η Ελευθερία Ορδουλίδου.

Ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σπουδαία δράσης της Ευξείνου Λέσχης, τονίζοντας πως ο δήμος ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό της και πως έως το τέλος του χρόνου θα δοθούν 5.000 ευρώ για την Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βέροιας,  Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Αρχιμ. Αθηναγόρας αναφέρθηκε στο μεγαλείο των ελλήνων του Πόντου που έφεραν μαζί τους τα βιβλία της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως και την ανάγκη στήριξης της Ε.Λ.Π.Ν.

Ο βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με την σειρά του συνεχάρη της Εύξεινο Λέσχη για την χρόνια προσπάθεια της για την διάσωση και την ανάδειξη της Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως.

Σειρά πήρε το μουσικό κομμάτι της βραδιάς με τον Κωνσταντίνο, τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και την Ελευθερία Ορδουλίδου να χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών στον κόσμο.