Τρίτη, Ιούλιος 16, 2024
Follow Us
Το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της ανάπλασης της Παναγούλη και της Δημαρχίας και η πεζοδρόμηση της πλατείας Καρατάσου

Στα ζητήματα της καθυστέρησης ολοκλήρωσης των αναπλάσεων στην οδό Παναγούλη και Δημαρχίας καθώς και στην πεζοδρόμηση της πλατείας Καρατάσου  αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Νάουσας.

Ο κ. Κουτσογιάννης τόνισε πως: «Το έργο στην Παναγούλη θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος Αυγούστου, ενώ το έργο στη Δημαρχίας υπολογίζουμε να έχει ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο στο έργο της δημαρχίας οφείλω να επισημάνω το γεγονός ότι έγινε ένα έργο πλήρως ολοκληρωμένο σε ζητήματα υποδομής.

Δρομολογούμε την ολοκλήρωση του open mall, κάτι που εμείς είχαμε εντάξει και καθυστέρησε αδικαιολόγητα να ολοκληρωθεί το προηγούμενο διάστημα. Αυτή τη στιγμή επιταχύνουμε τις διαδικασίες, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στο κομμάτι της Παναγούλη, παρότι διαπιστώθηκαν πάρα πολλά ζητήματα με το δίκτυο της ΔΕΥΑΝ δεν υπήρξε καμία παρέμβαση προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα, ενώ το κομμάτι της Δημαρχίας έχει γίνει κατάργηση του παλιού δικτύου ύδρευσης του 1932 και πέρασαν στο νέο δίκτυο που δημιουργήθηκε το 1992-1997. Είναι ενδεικτικό της διαφορετικής φιλοσοφίας μας με την προηγούμενη διοίκηση, κάναμε μία ολική παρέμβαση με στόχο την αναβάθμιση και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Αυτή τη στιγμή εκπονείται μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας σύντομα θα υποβληθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Επαναφέρουμε το σχεδιασμό μας που είχε ξεκινήσει στην προηγούμενη θητεία μας για την ανάπλαση του αστικού κέντρου, την πεζοδρόμηση της πλατείας, την πλήρη ανακατασκευή και ανακαίνιση του δημοσίου χώρου, ώστε να είναι αισθητικά αναβαθμισμένος και προσαρμοσμένος στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, λειτουργικός και ασφαλής.