Τρίτη, Ιούλιος 16, 2024
Follow Us
Ζεστό μουσικό Σαββατόβραδο από Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης» στο αφιέρωμα στο έργο του Ηλία Ανδριόπουλου (video+φωτορεπορτάζ)

Ένα ξεχωριστό μουσικό καλοκαιρινό Σαββατόβραδο προσέφεραν τα μέλη της μικτή τετράφωνης χορωδίας και το οργανικό σύνολο της μαντολινάτας και της ορχήστρας του «Ωδείου Ναούσης»  στο αφιέρωμα στο έργο του Ηλία Ανδριόπουλου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος κα. Εύη Πακαπούκα, που έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στο έργο του Ηλία Ανδριόπουλου και τους σταθμούς της πλούσιας καριέρας του. Ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης απένειμε τιμητική πλακέτα στον συνθέτη και ευχαρίστησε το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης» για την διοργάνωση της ξεχωριστής βραδιάς.

Σειρά πήρε το μουσικό κομμάτι της βραδιάς με τα μέλη της μικτή τετράφωνης χορωδίας και το οργανικό σύνολο της μαντολινάτας και της ορχήστρας του «Ωδείου Ναούσης» που συνόδευσαν την διάσημη mezzo Soprano Θεοδώρα Μπάκα, την Μαίρη Δούτση  τους χορωδούς: Αντώνη Μόρφη, Θωμά Μπιγκάνο, Αντώνη Πολύζο και Χρήστο Τσίτση. Την ενορχήστρωση, εναρμόνιση και διεύθυνση των τραγουδιών επιμελήθηκε ο μαέστρος και συνθέτης Δημήτρης Παρόλας.