Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us
Η ανάπτυξη της Νάουσας-τα προβλήματα και ο ρόλος των γυναικών στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Νάουσας με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ρένα Δούρου (video+φωτορεπορτάζ)

Επίσκεψη στο δημαρχείο Νάουσας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης η κα. Ρένα Δούρου, Βουλευτής Δυτικής Αθήνας, Τομεάρχης Εξωτερικών και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι του δήμου Νάουσας καθώς και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η κα. Δούρου στην συζήτηση που είχε με τον δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλαο Κουτσογιάννη αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον οποίο έχει υπηρετήσει και η ίδια, και στους τρόπους που μπορεί αυτός να αναπτυχθεί για το συμφέρον των πολιτών μέσα από την Ευρώπη.

Παράλληλα η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τον ρόλο των γυναικών στα κοινά και στις θέσεις διοίκησης με αφορμή τον μεγάλο αριθμό γυναικών στην δημοτική αρχή της Νάουσας.

Ο δήμαρχος Νάουσας από την πλευρά του παρουσίασε τα σχέδια του δήμου για την ανάπτυξη του τόπου, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί για στα βασικά προβλήματα, όπως η σύνδεση της Νάουσας με την Εγνατία, τα απορρίμματα και την ανάπτυξη της αμπελουργικής ζώνης της Νάουσας.