Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us
Στην  Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης (video+φωτορεπορτάζ)

Στη Νάουσα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πρ. πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Αρχικά συναντήθηκε με μέλη της ΝΔ σε καφέ της πόλης και στη συνέχεια επισκέφτηκε την  Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Τον κ. Μεϊμαράκη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φανιάδης, ο αντιπρόεδρος κ. Φειδάντσης,  η Γ. Γραμματέας κα. Αθανασίου, η αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού κα. Βίκυ Δανιηλίδου  και ο πρόεδρος της κοινότητας Νάουσας κ. Αλέξανδρος Φειδάντσης. Ο κ. Φώτης Φανιάδης παρουσίασε εν συντομία την ιστορία της Λέσχης και τους αγώνες που δόθηκαν για την δημιουργία και την λειτουργία της παρά τις δυσκολίες. Στη συνέχεια ο κ. Χαράλαμπος Φανιάδης ανέδειξε τον πλούτο και την σπουδαιότητα της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», στον κ. Μεϊμαράκη και την συνοδεία του.

Ο Μεϊμαράκης συνεχάρη της μέλη της Λέσχης για την διατήρηση, την φροντίδα και την ανάδειξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», τονίζοντας πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους.