Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us
Δυναμικό συλλαλητήριο από το εργασιακό σωματείο εργαζομένων κλωστηρίων στην Ευρωπαική νηματουργία Βαρβαρέσος (video+φωτορεπορτάζ)

Σε συλλαλητήριο προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου το εργασιακό σωματείο εργαζομένων κλωστηρίων στην Ευρωπαική νηματουργία Βαρβαρέσος στην πλατεία Καρατάσου. Τους ομιλητές προλόγισε ο κ. Αντώνης Γκαντές.

Χαιρετισμό στο συλλαλητήριο έκανε ο κ. Γιάννης Διακόγλου, μέλος δ.σ συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας που δήλωσε την συμπαράσταση των συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Νάουσας και αναφέρθηκε στις πρώτες νίκες τους για ξύλα από δήμαρχο και την αποδοχή από τον Πρωθυπουργό να ακούσει τα αιτηματά τους.

Σειρά πήρε η κα. Μαρία Μπόσκου πρόεδρος σωματείου εργαζομένων στον δήμο Νάουσας, που αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα των εργαζομένων στην Βαρβαρέσος όσο και στα καθημερινά προβλήματα του λαού.

Ο κ. Νίκος Νατζμέ, πρόεδρος εργατικού κέντρου Ημαθίας "Γεώργιος Βουτυράς" που χαιρέτισε στη συνέχεια αναφέρθηκε στους αγώνες των εργαζομένων και στην στήριξη που πρέπει να έχουν από τον λαό της Νάουσας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην Βαρβαρέσος κ. Παναγιώτης Κουτσουπιάς.

Την Τρίτη 7 μ.μ. έξω από την πύλη εργοστασίου θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε από το εργασιακό σωματείο εργαζομένων κλωστηρίων στην Ευρωπαική νηματουργία Βαρβαρέσος. Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιησαν πορεία στους δρόμους της Νάουσας με κατάληξη το δημοτικό πάρκο.