Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
ΕΝΑ ΜΑΖΙ με την νεολαία (φωτορεπορτάζ)

Ενημερωτική δράση-συζήτηση για νέες και νέους πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Στο εκλογικό κέντρο του ΕΝΑ ΜΑΖΙ στην Ζαφειράκη 15 βρέθηκαν νέοι της Νάουσας που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, να ενημερωθούν για την διαδικασία των εκλογών αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και οι ιδέες με κ. Καρανικόλα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Καρανικόλας παρουσίασε το πλάνο της παράταξής του για τη Νάουσα του αύριο, όπου μεταξύ άλλων στόχος είναι να καταφέρει η Νάουσα να φιλοξενεί κάθε χρόνο 1.000 φοιτητές, από την Σχολή Αστυφυλάκων,  το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον τομέα Οινολογίας – Οινοτουρισμού που υπογράφτηκε με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, αλλά και προπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίων.

Παράλληλα ο κ. Καρανικόλας αναφέρθηκε στις δράσεις που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια για τους νέους του δήμου, καθώς αυτοί αποτελούν προτεραιότητα του σχεδιασμού του.

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση όπου ακούστηκαν οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις των νέων που συμμετείχαν στην συνάντηση.