Δευτέρα, Σεπτέμβριος 02, 2024
Follow Us
Νικόλαος Κουτσογιάννης: «Είμαστε η δύναμη που χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά. Το Kοινό Kαλό είναι ήδη εδώ» (video+φωτορεπορτάζ)

Στο κατάμεστο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Ανδρέας Γιουμερτάκης. Τον υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας και επικεφαλής του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ προλόγισαν ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δύναμη Δημιουργίας κα. Ίλια Ιωσηφίδου, ενώ μέσω video χαιρέτησε ο κ. Σπύρος Λίτσας, καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών  του Πανεπιστημίου Μακεδονία.

Ο κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενους στις δραματικές στιγμές που έζησε η χώρα μας το καλοκαίρι με τις φωτιές στον Έβρο, αλλά και τις πλημμύρες στην Θεσσαλία.  Στην συνέχεια κάνε αναδρομή στη θητεία Καρανικόλα, σημειώνοντας τα έργα που έμειναν στην μέση και όσα παρέλειψε να υλοποιήσει η σημερινή δημοτική αρχή. Ο επικεφαλής του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ έκανε την αυτοκριτική του για τις χαμένες εκλογές του 2019, ενώ έκλεισε την ομιλία του παρουσιάζοντας τα βασικά σημεία του προγράμματος του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ για το αύριο της Νάουσας.