Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Προβληματίζει έντονα η στάθμευση οχημάτων εντός του άλσους του Αγίου Νικολάου Νάουσας

Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι και ήδη ντόπιοι και επισκέπτες ανηφορίζουν στο άλσος του Αγίου Νικολάου για λίγες στιγμές δροσιάς στο πανέμορφο τοπίο και χαλαρές βόλτες μέσα στο πράσινο.

Δυστυχώς όμως για μια ακόμα χρονιά γινόμαστε μάρτυρες του «παρκάρω όπου θέλω και όπου με βολεύει». Το πρόβλημα της στάθμευσης εντός του άλσους είναι μεγάλο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διέλθουν οχήματα και πεζή. Παιδικά καρότσια, παιδιά και ηλικιωμένοι βγαίνουν στον δρόμο, μπλοκάροντας την διέλευση των οχημάτων που διέρχονται, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο ατυχήματος ή παράσυρση πεζού.

Σκόπιμο είναι να φροντίσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε το άλσος να «καθαρίσει» από το σταθμευμένα οχήματα, αφού αυτά μπορούν να σταθμεύσουν στο παρκινγκ του ξενοδοχείου, στο παρκινγκ του κολυμβητηρίου, στον διπλανό χώρο που καθαρίστηκε πρόσφατα, στο παρκινγκ στην πίσω πλευρά του άλσους κ.α. Ας φροντίσουμε πρώτα εμείς οι ντόπιοι για εικόνα του άλσους για να μπορέσουμε επιτέλους να το απολαύσουμε όλοι την ομορφιά του πριν τελειώσει και το φετινό καλοκαίρι...