Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Νάουσα (video+φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 5 Μαΐου 2023, στη Νάουσα, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

Πλήθος φίλων της Νέας Δημοκρατίας παρέστη στον αγιασμό, που τελέστηκε από τον αρχιερατικό επίτροπο Νάουσας πατέρα Ιωακείμ Δεσπότη.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας κ. Βαγγέλης Αδαμίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβλήθηκε από μέλη και φίλους του κόμματος για την ολοκλήρωση των νέων γραφείων. Τους ευχαρίστησε, μάλιστα, για τη σημαντική συνεισφορά τους. Εξέφρασε, τέλος, την πεποίθησή του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.Ε.Π.) Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο υφυπουργός οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων, καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές Στέλλα Αραμπατζή, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Τάσος Μπαρτζώκας και Γιώργος Γουλτίδης.

Ο υφυπουργός κ. Βεσυρόπουλος απένειμε, εκ μέρους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας, τιμητική πλακέτα στον κ. Αναστάσιο Σταματόπουλο, που ήταν ο πρώτος πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης.