Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Καθήλωσαν και ξεσήκωσαν το κοινό της Νάουσας η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι Ρεβάνς

Με μια εκρηκτική χημεία επί σκηνής, η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι Ρεβάνς, χάρισαν, το βράδυ της Τετάρτης, 19 του μηνός, στο δημοτικό θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης», μια - μετά covid - παράσταση γεμάτη ζωντάνια, κίνηση, θεατρικότητα, χιούμορ, εξαιρετικές ερμηνείες και... αγκαλιές.

artbee

Οι θεατές είχαν κάθε λόγο να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά και να χειροκροτήσουν θερμά τους καλλιτέχνες.

«Ο στόχος είναι να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι ένα κι ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο… δεν υπάρχει πιο ισχυρό μέσο ένωσης των ανθρώπων από τη μουσική», τόνισε η Ρίτα Αντωνοπούλου, απευθυνόμενη στο κοινό της Νάουσας, που γέμισε την αίθουσα. Η στεντόρεια και μελωδική φωνή της γέμισε τον χώρο και οι πολύχρωμοι προβολείς, μαζί με τα φώτα του θεάτρου, ταίριαξαν απόλυτα στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και οι Ρεβάνς, ένα συγκρότημα εξαιρετικών νέων μουσικών οι οποίοι ήδη χαράζουν τη δική τους πορεία στη μουσική αυτού του τόπου, με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο και στίχο, με ταλέντο, ήθος και ψυχή, καθήλωσαν το κοινό, αλλά και το... ξεσήκωσαν! Όλοι μαζί ενωμένοι τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια σε μια συναυλία - παράσταση, που αφυπνίζει, ξεσηκώνει, εμψυχώνει, συγκινεί και γιατρεύει.

Με τους «Ρεβάνς» έπαιξαν οι Αστέρης Κωνσταντίνου – κιθάρα, λαούτο, ηλ. μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή, Χρήστος Ελ .Παπαδόπουλος – κλαρινέτο, σαξόφωνο, φωνή, Γιάννης Κονταράτος – βιολί, lap steel guitar, Γρηγόρης Οικονόμου – τύμπανα, Βασίλης Νικολόπουλος – ηλ. μπάσο, Άγγελος Αθανασιάδης – ηλ. κιθάρα

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας και, μεταξύ άλλων, την παρακολούθησαν ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Βασιλείου, οι αντιδήμαρχοι Δώρα Μπαλτατζίδου, Γιώργος Τριανταφύλλου και Αντώνης Καραγιαννίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

 patna