Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
Στα 3.000.000 ευρώ ο σχεδιασμός του Άλματος για την βελτίωση και την ανάπτυξη του αθλητισμού στον δήμο Νάουσας (video+φωτορεπορτάζ)

Τους άξονες ανάπτυξης και βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του δήμου Νάουσας ανέπτυξε η ομάδα της πρωτοβουλίας δημοτών Άλμα για το Δήμο Νάουσας με το Γρηγόρη Μαρκοβίτη το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας.

Παρουσία μελών των αθλητικών συλλόγων του δήμου Νάουσας, ανθρώπων του αθλητισμού αλλά και φίλων του Άλματος, αναπτύχθηκε ο σχεδιασμός της πρωτοβουλίας για τον αθλητισμό.

Ο κ. Γρηγόρης Μαρκοβίτης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, ενώ την παρουσίαση έκανε ο κ. Βαγγέλης Μίλης. Ο κ. Μίλης ανέπτυξε τους τέσσερις βασικούς άξονες ανάπτυξης του αθλητισμού 1) ΔΑΚ Νάουσας, 2) Νέο αθλητικό κέντρο Ανθεμίων/Ειρηνούπολης, 3) Άγιος Νικόλαος, 4) Ορεινός αθλητισμός Βέρμιο. Μέσα από την παρουσίαση αναδείχθηκαν οι προτάσεις του Άλματος για το αύριο του αθλητισμού  στον δήμο Νάουσας, οι οποίες κοστολογήθηκαν στα 3.000.000 ευρώ για τα επόμενα χρόνια που θα προέλθουν από ευρωπαϊκούς αλλά και εθνικούς πόρους, με σκοπό όπως δήλωσε ο κ. Μίλης να δημιουργήσει αθλητικό brand name η Νάουσα. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.