Τρίτη, Μαϊος 14, 2024
Follow Us
Κοπή βασιλόπιτας και τιμητικές διακρίσεις στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων από τον λαογραφικό σύλλογο Βλάχων Νάουσας (video+φωτορεπορτάζ)

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (Βέτλανς) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η κοπή βασιλόπιτας του λαογραφικού συλλόγου Βλάχων Νάουσας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου κα. Αρχοντούλα Τζιμουλίκου, ενώ χαιρετισμούς στην εκδήλωση έκαναν υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άγγελος Τόλκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Το φλουρί στην βασιλόπιτα βρέθηκε στο κομμάτι του κ. Καλαϊτζίδη, ενώ στα τσουρεκάκια που μοιράστηκαν τυχερός ήταν ο κ. Μιχάλης Μπιτέρνας.

Ακολούθησε αναλυτική ιστορική αναδρομή από την κα. Τζιμουλίκου στα ιδρυτικά μέλη και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων του συλλόγου από την ίδρυση αυτού. Η εκδήλωση έκλεισε με τις βραβεύσεις όλων των μελών που έχουν περάσει από τα διοικητικά συμβούλια και ανθρώπων που έχουν σταθεί δίπλα στον σύλλογο από την ίδρυση του.