Τετάρτη, Σεπτέμβριος 04, 2024
Follow Us
Συναυλία- γλέντι στο Αγγελοχώρι  με την Αρετή Κετιμέ και τα «Μπρατίμια»

Σε αξέχαστο κι ατελείωτο λαϊκό γλέντι μετατράπηκε η συναυλία, που έδωσε χθες το βράδυ, στον περίβολο του παλιού δημαρχείου Αγγελοχωρίου, η Αρετή Κετιμέ μαζί με τα «Μπρατίμια».  

termpa

Στην επιτυχημένη εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος, που χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του, ακούστηκαν πολυαγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια από τη Μικρά Ασία, τον Πόντο, την Ανατολική Ρωμυλία και τη Μακεδονία. 

Η μουσική βραδιά, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, εντάσσονταν στο πλαίσιο του νεότευκτου φεστιβάλ Αγίου Νικολάου «Γιορτές Νερού». 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας, ενώ παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο βουλευτής κ. Άγγελος Τόλκας, οι Αντιδήμαρχοι κα. Δώρα Μπαλτατζίδου και οι κύριοι Αντώνης Καραγιαννίδης και Γιώργος Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Κώστας Χατζηστυλλής κ.ά. 

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα με τη συναυλία της Ντιλέκ Κοτς, που με την ορχήστρα της, θα εμφανιστεί στις πηγές του Όλγανου, στον Κοπανό (9 μ.μ.). Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη. 

tikrob