Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Μάγεψε με την φωνή του το κοινό της Νάουσας ο Μανώλης Μητσιάς

Μεγάλες επιτυχίες των 50 ετών της καλλιτεχνικής του πορείας στον χώρο του τραγουδιού, ερμήνευσε, σήμερα το βράδυ, στο θερινό Δημοτικό Θέατρο της Νάουσας, ο Μανώλης Μητσιάς.

mpana

Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης, σε μια μοναδική συναυλία, χάρισε στο κοινό αξέχαστες και πολυτραγουδισμένες μελωδίες, με μουσικές και στίχους σπουδαίων συνθετών, ποιητών και στιχουργών (Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Μάνου Λοΐζου, Λουκιανού Κηλαηδόνη, Γιάννη Σπανού, Θάνου Μικρούτσικου, Διονύση Σαββόπουλου, Σταμάτη Κραουνάκη, Άκη Πάνου, Ηλία Ανδριόπουλου, Γιώργου Χατζηνάσιου, Χρήστου Λεοντή, Νίκου Γκάτσου, Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη, Μανώλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Ρίτσου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μάνου Ελευθερίου, Λίνας Νικολακοπούλου κ.ά.). 

Τον συνόδευσαν οι Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο ακορντεόν και Γιώτης Σαμαράς στην ακουστική κιθάρα. 

Ο κορυφαίος ερμηνευτής, απλός, προσιτός κι ανεπιτήδευτος, πρόσφερε με ευγένεια στη Νάουσα καλλιτεχνικό δώρο πολλών καρατίων από τα «50 χρόνια χρυσάφι» της καριέρας του και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές. 

Τη συναυλία διοργάνωσε το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος κα. Δώρα Μπαλτατζίδου και ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Τζουβάρας.

Ο Μανώλης Μητσιάς συνομιλούσε με το κοινό, που σιγοτραγουδούσε μαζί του και τον καταχειροκρότησε. Τελικά, ο Ζαφειράκης επέλεξε τον καλύτερο... πίβοτ για να κάνει πρωταθλητισμό (και) στον πολιτισμό.

tiktou